Skorašnje poruke

Stranice: 1 2 3 ... 10
1
Chit-chat / Odg: Offtopic - sve i svašta
« Poslednja poruka noOne poslato danas u 22:21:37 »
De vidi ko ce u finale, a ko nece :D
2
Čekam bolju verziju zvuka, ali generalno je isto.
3
Chit-chat / Odg: Offtopic - sve i svašta
« Poslednja poruka mirCo poslato danas u 22:20:32 »
Bjorne, ti se baš baviš astrologijom?
4
Video sam, bezveze je.
5
Ekstra, meni se sada svidela, a svi bacaju hejt. Baš mi je dobro zvučala pesma, instrumental je baš pojačan i to mi se dopada.
6
Blah... šta znam, kraj je bolji, deo posle refrena je kao hladan tuš i on stvara taj osećaj zbrke. Tu pesma gubi gradaciju i zbunjuje. Finale je sigurno, za plasman ne znam, top 15 sigurno, možda i bolje. No,  jedna druga stvar mi je upala u oči, reklo bi se nebitna, a u stvari govori o svemu: totalnom amaterizmu i odsustvu iole ozbiljnog pristupa bilo čemu na RTS-u, pa čoveče - puste plejbek i oni ulaze dvadeset sekundi posle. Nedopustivo i smešno plus što je apsolutni skrnabet ovu pesmu pevati u haljinici iznad kolena i čizmama, a pošto su se i slikali u sličnim haljinicama, ne bi me čudilo da se i na samoj manifestaciji pojave tako ili kao deca - čirlidersice na srpski način, šta znam. Danica deluje komično sa onom svojom mimikom, kao da se upinje da otpeva : hop la la ja sam se probudila, aman, curo, 200 miliona ljudi će ti posmatrati ekspresiju lica, šta glumiš šiparicu u pokušaju, džebane ti. Niti stoji tebi nit ide uz pesmu. Kako god. Videćemo šta će biti na sceni. I da - ja mislim da je i odlaganje spota do RTS-a, Balkanika je snimila onu decu u Subotici ( beše?) i očigledno su imali i spot, ali ih je RTS tu pukao po prstima ko prvačiće, tipa - Mi smo gazde.  Alal vam glupost... i jeste, ali nedomaćinske!
7
Ja jos vazem izmedju Shelter i Dece na drugom mjestu u ovoj deceniji,a ukupno mi je na petom ili sestom mjestu,vidjecu jos.

Sent from my Tesla_SP9.1 using Tapatalk

8
Chit-chat / Odg: Offtopic - sve i svašta
« Poslednja poruka Niko poslato danas u 22:16:33 »
Jesam, al volim sto mi se moze i u zvezdama po procitati :D
9
Muzička takmičenja i šou programi / Odg: Zvezde Granda
« Poslednja poruka Anhel poslato danas u 22:15:46 »
JK upravo peva uživo u ZG. Audicija za ESC  :D
Stranice: 1 2 3 ... 10