OGAE Serbia forum

Eurovision Song Contest => Lugano 1956 - Kijev 2017 => Eurovision Song Contest 2017 => Temu započeo: Leo Cezar 08 Decembar 2016, 11:38:21

Naslov: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 08 Decembar 2016, 11:38:21
(http://i930.photobucket.com/albums/ad143/savicmi/esc_hungary_zps4777a16c.png)

Mađarska nacionalna televizija MTVA objavila je 30 učesnika nacionalnog izbora "A Dal 2016".  Kvalifikacione emisije počeće 14. januara, biće ih tri, nakon čega će se održati dva polufinala i veliko finale, zakazano za 18. februar. Izbor će voditi Levente Harsány i Csilla Tatár.

Pravo glasa imaće žiri u sastavu Both Miklós (kompozitor, pevač, gitarista), Frenreisz Károly (rock muzičar, član bendova Metro, Locomotiv GT i Skorpio) i publika koja će moći da glasa putem posebne aplikacije ocenama od 1 do 10.

Učesnici:

Benji – Karcok
Olivér Berkes – Ecstasy
Calidora – Glory
Kata Csondor – Create
Fedor KYRA – Got To Be A Day
Anna Garay feat Júlia Kása – Jártam
Dávid Henderson – White Shadows
Jetlag – Keresem a bajt
Kállay Saunders Band – 17
Georgina Kanizsa – Fall Like Rain
Leander Kills – Élet
Mrs Columbo – Frozen King
Zoltán Mujahid – On My Own
Enikő Muri – Jericho
Benjámin Pál – Father’s Eyes
Pápai Joci – Be kell csuknod a szemed
Peet Project – Kill Your Monster
Peter Kovary & The Royal Rebels – It’s A Riot
Gigi Radics – See It Through
Roma Soul – Nyitva a ház
Orsi Sapszon – Hunyd le a szemed
Viki Singh – Rain
Soulwave – Kalandor
Spoon 21 – Deák
Ádám Szabó – Together
Szabyest – Szerelem kell
The Couple – Vége van
The Wings – Mint a hurrikán
Andi Tóth – I’ve Got A Fire
Totova (Tóth Gabi) i Freddie Shuman feat. Lotfi Begi – Hosszú idők

Pápai Joci - Origo

https://www.youtube.com/v/IL9P6372LJE
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 08 Decembar 2016, 11:52:14
 ;(:);

https://www.youtube.com/v/88OBqMXC_d4
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Miloš 08 Decembar 2016, 11:58:02
Ok im pesmica, ali nije ni približno "Running". Valjda će biti neka bolja pesma na takmičenju.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 08 Decembar 2016, 12:05:16
Dobra je 17 :G)
Dosta poznatih imena, najvise se radujem Zoltanu Mujahidu koji mi je bio glavni favorit pre dve godine. Raduju me i Gigi, Spoon21 i Adam ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 08 Decembar 2016, 12:11:25
Meni se baš sviđa 17 ;(:); Ali, nažalost mnogo lošija od Running koja je masterpiece.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 08 Decembar 2016, 12:24:16
17 je baš radijska pjesma, sviđa mi se, ali mislim da bi, bez nekog baš efektnog nastupa, bila dosadna na ESC sceni. Ali svakako ću je slušati !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 08 Decembar 2016, 12:54:23
Bit će ovo još jedan sjajan A Dal, baš se veselim! Muri Eniko, Adam Szabo i Leander Kills (ex Leander Rising)  :-* :-* :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Elodin94 08 Decembar 2016, 16:11:54
Ok mi je 17, mada sam od KSB očekivao puno više pošto mi je Running jedna od dražih ESC pesama.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 11 Decembar 2016, 01:04:43
Ako imate pitanja za Andraša, slobodno mi pošaljite.

Pošto ih ima puno, neću raditi intervju sa svima, pa ako želite da čujete nešto od nekog određenog od njih 30, kažite slobodno, a ja ću se potruditi da dobijem intervju...  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Björn 11 Decembar 2016, 19:56:12
17ica kida!!!  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 21 Decembar 2016, 21:25:21
Polako izlaze pesme...  :)

https://www.youtube.com/v/pdxOjP5axic

https://www.youtube.com/v/KeovPNZCiEE

Ali na A Dalu će pevati englesku verziju.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 29 Decembar 2016, 09:54:59
Preslušah jučer 24 od 30 pjesama koje su do sada dostupne i naprosto sam fasciniran kolike je većina pjesama dobra. :ooo: Doslovno nema nijedne loše pjesme, najjači A Dal dosad!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 02 Januar 2017, 20:26:12
Mislim da sam pronašla ovogodišnjeg favorita A Dala..
Odlična pesma.. :-* ;(:);

https://www.youtube.com/v/9TW1zt8KkVk


EDIT: U suštini stvarno nema loših pesama, jedino mi u slučaju Andi Toth i Kata Csondor nisu "legle" njihove interpretacije pesama i Anna Garay feat Júlia Kása nije nešto što preferiram da slušam.

Inače, Jetlag su se povukli sa A Dala, zamena je Chase - Dust in the wind.

https://www.youtube.com/v/X25FF9_PUsY
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 03 Januar 2017, 22:04:33
Sve takmičarske pesme mogu se poslušati na linku ispod.

http://www.mediaklikk.hu/a-dal-versenyzok/ (http://www.mediaklikk.hu/a-dal-versenyzok/)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Januar 2017, 15:16:49
Preslušah sve pjesme dragih mi susjeda Mađara, i ostajem pri tome da je ovo baš jak A Dal. Nijedna pjesma mi nije na razini "Pionira", ali ima par njih koje su jako, jako blizu. Dobro je što nema nekog čistog favorita, doslovno (skoro) bilo tko može pobjediti. Utisci su ovakvi:

AnnaElza feat. Kasa Jul – Jartam: Instrumental je malo psihodeličan i to ga čini zanimljivim, njihovi vokali mi se ne sviđaju uopće. Refren je najbolji dio pjesme. Vjerojatno ispadaju u prvoj fazi natjecanja.

Benji – Karcok: Ovo mi se svidjelo od prvog slušanja, odlična balada i po mom mišljenju potencijalni pobjednik A Dala. Sjajno! Podsjeća me na neke meni jako drage skandinavske balade, taj neki štih ima.

Calidora – Glory: Podsjeća me baš jako na neku drugu pjesmu, ali sviđa mi se dosta. Fin i ugodan vokal.

Chase – Dust in the wind: Na početku sam mislio da žensko pjeva lol. I ovo je dosta dobro,pitanje da l' bi dobro prošla na ESC-u naprimjer, kod nas na FSC-u mislim da bi. :D

Csondor Kata – Create: Ovo mi se ne sviđa uopće.Baš je naporna za slušanje.

Fedor Kyra – Got to be a day: Strofe su okej, ali refren je baš bezveze. Wannabe moderno, a čuje se taj neki zastarjeli prizvuk. Next please.

Henderson David – White shadows: Okej, mada je malo suviše repetitivno ovo „I see the white shadows“. Ipak, ima dobar beat i ovo bih mogao vidjeti na ESC-u.

Kanisza Gina – Fall like rain: Dosada, baš. I njeno pjevanje je skroz neprirodno, ne slaže se s instrumentalom.

KSB – 17: Nisam mislio da ću ovo reći, ali KSB su mi među slabijim natjecateljima ovdje (s ovom pjesmom dakako). Mislim, pjesma nije loša, daleko bilo, ali je, u ovoj konkurenciji, malo bljedunjava i ne ističe se. Klasična radio-friendly stvarčica kakvih ima na milijune. Nema šanse da pobjede na  A-Dalu.

Leander Kills – Elet: Oni su mi bili favoriti 2015. na A Dalu, i zaista su odličan bend, zato sam i očekivao vrh pjesmu. I jest vrh, totalno moj fah, mirnije strofe koje kulminiraju tvrdim, jakim rock refrenom. Ja bih ovo odmah poslao u Kijev da se mene pita.

Mrs Columbo – Frozen king: Simpatično. Ali ništa više.

Mujahid Zoli – On my own: Dosta dobra balada, iako mu je pjesma iz 2015. bila nešto bolja. Pretpostavljam da će se boriti za pobjedu ovdje, odobravam.

Muri Eniko – Jericho: I od nje sam očekivao dosta jer inače ima neke baš sjajne pjesme, ali sam se malo razočarao. Opet, nije loše, ali fali mi ono nešto pa da kažem „e, ovo je baš sjajna stvar“. Vidjet ćemo kako će A Dalov žiri reagirati na ovo, od publike sigurno ima prođu.

Pal Benjamin – Father's eyes: Auh, kakav ugodan vokal! To odmah podiže pjesmu na neki viši nivo. A i pjesma sama po sebi nije loša. Ma štoviše, dosta je dobra. Zvuči svježe i aktualno. Ako i uživo ovo bude zvučalo dobro, evo još jednog kandidata za pobjedu.

Papai Joci – Origo: Ono što je lani započeo Gergo Olah, to ove godine nastavlja Papai Joci! Stvarno sam koncept podsjeća na sjajnu Gyoz a jo. Zanimljiva skroz pjesma, ima i popa i folka i orijenta i rapa i svega pomalo, a sve dosta dobro dozirano!

Peet Project – Kill your monster:
Skroz opuštajuća pjesmica s (poprilično) banalnim tekstom, ali u tome i jest čar. Podsjeća na Running out of time od Kiralyja (A Dal 2014.). : )

Peter Kovary & The Rebels – It's a riot: Jasno da je ovo samo za lokalnu uporabu i ništa više. Slušljivo, ali ne previše privlačno.

Radics Gigi  - See it through: Pretpostavljam da je upravo ona najveći favorit, donekle (?) i opravdava tu ulogu – pjesma je dobra, ali… Nemjerljivo sa Ugy faj. Ako s istom nije pobjedila, neće bome ni s ovom.

Roma Soul – Nyitva a haz: Je l' to Gergo Olah? O.o  Ista stvar kao i The Rebels, samo za lokalnu uporabu. Toliko.

Sapszon Orsi – Huynd le szemed: Ova je zapela negdje u sredini prošlog vijeka. Bila bi savršena pobjednica ESC-a 1965.!

Singh Viki – Rain: Početak malo podsjeća na „Anytime“ od Britney Spears lol. Sviđa mi se, dobra balada s jakim refrenom. Lajk.

Soulwave – Kalandor: Jedva sam čekao da ponovno poslušam ovu pjesmu jer mi je bila odlična od prvog slušanja kad sam je još ranije poslušao. Usudio bih se reći da je ovo moooožda nekako najsigurniji izbor za ESC što se Mađarske tiče, mislim da bi glatko upali u top 10 u finalu. Krajnje simpatično, baš onako opušta nevjerojatno. Razumijem Ivanino oduševljenje ovom pjesmom ;D

Spoon 21 – Deak: Tipičan pop mejnstrim pjesmuljak. One Direction meets Satin Circus. Strofe su fine, ali refren je nekako… nabacan i umjetan.

Szabo Adam – Together: Hjoj, i danas mi je žao što onomad nije pobijedio sa fantastičnom „Give me your love“. Ovo je nešto slabije njegovo izdanje, opet jedna tipična pjesma s himničnim prizvukom u refrenu. Čini mi se nekako da je na momente baš na kalup „Pioneera“. Sve u svemu OK.

Szabyest – Szerelem Kell: Simpatično. Refren .>>>>> strofe.

The Couple – Vege van: A ono, malo uspavljujuće djeluje. Okej je i korektna pjesmičica, ali ništa wow.

The Wings – Mint a hurrikan!: Slabo i anemično. Nakon prethodne uspavanke ovo me dotuklo.

Totova – Hosszu Idok: Moderni, usporeni Forogj vilag? Podsjeća malo. Vidim ovo u borbi za pobjedu na A Dalu, što mi se nikako ne sviđa.

Toth Andi - I've got a fire: Vokal zvuči dosta zrelo za djevojku koja će tek navršiti 18 godina. :o Ovo je dosta dobro, fin rock prizvuk. Ovakve pjesme nikad ne zvuče zastarjelo i to je najbolja stvar kod njih. Odlična!

Zävodi es Berkes Oliver -#hatterzaj: Čudnjikavo, no ne znam jel' to pozitivno ili ne. Ima okej djelova ali generalno je malo klimava čitava pjesma.

Ovako bih rangirao top 10 (mada je teško s obzirom na količinu dobrih pjesama):

1. Leander Kills - Elet
2. Pal Benjamin - Father's eyes
3. Benji - Karcok
4. Soulwave - Kalandor
5. Toth Andi - I've got the fire
6. David Henderson - White shadows
7. Mujahid Zoli - On my own
8. Papai Joci - Origo
9. Singh Viki - Rain
10. Peet Project - Kill your monster 


top 4 u potpis. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Januar 2017, 20:53:12
Preslušala sam neke, ne da mi se sve sad slušati..

Soulwave - Kalandor: Baš simpatična pjesmica, lagana, onako baš fino.
Chase – Dust in the wind: Ovo mi je jako dobro, stil koji baš volim.. :G)
Totova – Hosszu Idok: Meni je ovo dosadno i bezveze..
Pal Benjamin - Father's eyes: Baš mi se sviđa, prija mi ovakav vokal i muzika je divna.. Ne bi smetalo da pobijedi ;zv:)
Benji - Karcok: Pazi kosookog ;D Bogami on ima finu pjesmu, me gusta. :G)
Toth Andi - I've got a fire: Ovo me na nešto užasno podsjeća, ne mogu se sjetiti na šta.. Zvuči dobro, no ne ostavlja neki wow utisak iz prve..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 12 Januar 2017, 19:48:11
Prva kvalifikaciona grupa: (subota, 14.01.)

Benji - Karcok
Calidora - Glory
Dávid Henderson - White Shadows
Kata Csondor - Create
Leander Kills - Élet
Rocktenors - Ősz
Roma Soul - Nyitva a ház
Spoon 21 - Deák
the WINgs - Mint a hurrikán
Viki Singh - Rain


Redosled nastupa bi trebalo da bude određen naknadno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 12 Januar 2017, 20:00:11
Gigi ima fenomenalnu pesmu. Ostale nisam preslušala.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 13 Januar 2017, 16:34:44
Totova  ;:)) Ubijaaaa  ;(:); ;(:); ;(:);

https://www.youtube.com/v/pdxOjP5axic
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 14 Januar 2017, 12:04:41
Mislim da ću gledati prvu emisiju večeras !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 14 Januar 2017, 12:57:13
Pratim i ja, mada mi je malo favorita u ovoj grupi..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 14 Januar 2017, 13:39:01
Gledam tradicionalno na tv-u  ;(:);
Samo sam dve pesme cuo i nisu u ovom pf-u
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 14 Januar 2017, 14:28:01
I ja bih gledao preko TV-a, ali sam kod kuće, a ovde jedino glavni TV u dnevnoj sobi ima Dunu :( #OsloboditeMiTV
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 14 Januar 2017, 16:01:54
u 19:30 počinje? Pronašla sam DW i gledam na Tvu  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 14 Januar 2017, 16:33:03
Da, u 19.30  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Björn 14 Januar 2017, 19:12:43
Okej, sad sam poslusao Totovu i predobro je!  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 14 Januar 2017, 19:21:57
Necu moci pratiti veceras,  ali navijam da prodju moji sveukupni favoriti Leander Kills,  potom Benji,  Henderson i Viki Singh.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 14 Januar 2017, 19:42:51
David ništa specijalno..Suviše repetativno..
Lepa mi je inače ova grafika kod predstavljanja izvođača. :)

37 poena za njega


EDIT: Linkovi za praćenje:

http://www.mediaklikk.hu/duna-elo/ (http://www.mediaklikk.hu/duna-elo/)
http://www.mediaklikk.hu/duna-world-elo (http://www.mediaklikk.hu/duna-world-elo)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 14 Januar 2017, 20:43:56
Nije mi nešto PF  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 14 Januar 2017, 20:50:08
Meni su samo The Wings bili dobri, ali ih žiri pošteno unakazio sa bodovima.Donekle i Viki Singh..
Benji je dosta dobar bio takođe, sad da vidimo bodove za njega..


Ovaj žiri nije normalan.. :-\

Leander Kills izgleda dobijaju ovo polufinale..Ne vidim nijednu od preostale dve da može da ih nadmaši..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 14 Januar 2017, 21:04:58
Najbolji su mi večeras bili Viki Sing i The Wings. Slabo i dosadno PF. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 14 Januar 2017, 21:13:58
Meni je David Henderson bio najbolji, ali ništa specijalno za ESC.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 14 Januar 2017, 21:19:19
Zasad dalje prošli:

Leander Kills  40
Roma Soul  40
Viki Singh  39
Spoon 21   39
David Henderson   37
----------------------------
Benji   36
Rocktenors  33
The Wings    32
Kata Csondor  32
Calidora          30

EDIT: Poslednji polufinalista je, pomalo i očekivano Benji.  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 14 Januar 2017, 21:34:46
Bravo za Leander Kills! \m/ Super rezultati!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 14 Januar 2017, 22:15:39
Poslušao sam Totovu slučajno i pesma je samo ok, mada čujem zašto svršavate na nju.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 15 Januar 2017, 00:40:06
Top 2 fuj  :-\
Veceras su mi najbolji bili Viki Singh, Spoon21 i David Henderson i drago mi je da su prosli  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 15 Januar 2017, 00:45:34
Spoon 21 bi možda bio dobar da imaju boljeg glavnog pevača, dečko je mnooogo slab vokalno. Live je bilo nemerljivo lošije u odnosu na studio verziju (koja mi se lagano počela i sviđati). Ali dobro, ukusi su različiti, a i znamo da glas na ESC često ne igra nikakvu ulogu.. :D :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 15 Januar 2017, 00:46:43
Nisam ja gledao nastupe, ja sam nabrojao meni najbolje pesme  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 15 Januar 2017, 00:52:42
Aha, OK. :D
Ne znam ni šta da ti kažem, možda i bolje što nisi gledao nastupe, niko nije bio baš na visokom nivou..Viki i Benji po mom mišljenju najbolji, a Roma Soul nekako najzabavniji (ne zato što mi je pesma bila simpa od početka)..


EDIT:

Natupi ovih koji su prošli (sa komentarima žirija):

Leander Kills           
https://www.youtube.com/watch?v=Hu80PStXFA0 (https://www.youtube.com/watch?v=Hu80PStXFA0)
Roma Soul               
https://www.youtube.com/watch?v=vo67enG0eDQ (https://www.youtube.com/watch?v=vo67enG0eDQ)
Viki Singh               
https://www.youtube.com/watch?v=Q1MbyTCwfIo (https://www.youtube.com/watch?v=Q1MbyTCwfIo)
Spoon 21               
https://www.youtube.com/watch?v=VH_NcF_tqPk (https://www.youtube.com/watch?v=VH_NcF_tqPk)
David Henderson     
https://www.youtube.com/watch?v=Dd-rUPzr6YM (https://www.youtube.com/watch?v=Dd-rUPzr6YM)
Benji                       
https://www.youtube.com/watch?v=WQ0qbpv0l2w (https://www.youtube.com/watch?v=WQ0qbpv0l2w)       
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 15 Januar 2017, 18:37:25

Leander Kills - Meni je ovo jako dobro, dopada mi se mnogo muzika ;(:);       
Roma Soul -  Alejlele :D Baš tako. Nadam se da neće ovo slati.
Viki Singh - Nije ovo loše, malo dosadnjikavo..Moglo bi se srediti.           
Spoon 21 - Dobri su ovi, samo mnogo falšaju, kad nauče da pjevaju, ljepši će biti osjećaj.         
David Henderson - E ovo mi se baš sviđa, takođe i muzika je odlična ;(:);
Benji - Kladim se da ova pjesma na engleskom ne bi bila ni upola dobra kao na mađarskom, baš mi se sviđa ;(:);

Definitivno mi se iz ove emisije izdvajaju Bendji, David i Leander.
Čak mi je možda Bendji i najbolji. :G)                             
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Bettstonxale 15 Januar 2017, 20:41:29
Od svih nastupa koji su prošli, Benji i Viki mi se najviše dopadaju  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 16 Januar 2017, 16:39:51
Sastavi preostalih grupa:

2. grupa: (21.1.)

Benjámin Pál - Father's eyes
Enikő Muri - Jericho
Gigi Radics - See It Through
Joci Pápai - Origo
Kyra Fedor - Got to Be a Day
Orsi Sapszon - Hunyd le szemed
Soulwave - Kalandor
The Couple - Vége van
Totova & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi - Hosszú idők
Zävodi & Berkes Olivér - #Háttérzaj

3. grupa: (28.1.)

Ádám Szabó - Together
Andi Tóth - I've Got a Fire
AnnaElza feat. Juli Kása - Jártam
Chase - Dust in the Wind
Gina Kanizsa - Fall Like Rain
Kállay Saunders Band - 17
Mrs. Columbo - Frozen King
Peet Project - Kill Your Monster
Peter Kovary & The Royal Rebels - It's a Riot
Zoli Mujahid - On My Own

Ovu drugu su tako sastavili da već sad može da se pretpostavi ko prolazi (ukoliko ne bude iznenađenja, a mislim da ne bi trebalo). Mada mi je malo bzvz kako ne znaju da odvoje pesme sličnog tipa (prošla Leander Kills/Rocktenors, a u drugoj grupi će biti Benjamin Pal/Soulwave i Joci Papai/Totova  :-\ ).
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Nenad89 18 Januar 2017, 02:42:25
Roma Soul mi je super!  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 18 Januar 2017, 10:06:20
Pa ova druga grupa je prejaka o.O
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 19 Januar 2017, 20:16:25
Napokon sastavio top 10 ovogodisnjeg A Dala ;zv:)

1. Totova Genijalno, premocno, nadam se da ce je poslati na kraju ;(:);
2. Spoon21 Mnogo zarazna pesma, steta sto nemaju nikakve sanse zbog loseg pevaca  :(
3. Soulwave Slatko, vrcavo.
4. Pal Benjamin Meni ova pesma ista kao i od Soulwave :D
5. David Henderson Moderno ali bez ikakve sanse za bilo sta.
6. Kallay Saunders Band Radijska pesma, mislim da se ne bi proslavila na escu, ali dopada mi se.
7. Singh Viki Prijatna baladica.
8. Radics Gigi Obicno ne volim ovako ravne balade ali fina je.
9. KYRA Odlican refren.
10. Papai Joci Olah Gergo mu je bas posluzio kao inspiracija  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 19 Januar 2017, 20:55:46
Bolja od originalne i to dosta..

https://www.youtube.com/v/Oz_EsU4YJH4
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 19 Januar 2017, 21:01:15
Ne svidja mi se kako izgleda u videu, mora to seksipilnije uz ovakvu pesmu  :(
Ovde je bas lepa  ;zv:)

(http://static.origos.hu/s/img/i/1411/20141101xfaktor-toth-gabi2.JPG)


Ali odlicno peva uzivo  ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 19 Januar 2017, 21:04:12
Što se mene tiče, tačno je popravljeno ono što mi smeta u originalu koji mi je malo naporan za slušanje (mada je i on OK).
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: mirCo 19 Januar 2017, 21:06:21
Jer i dalje gledate na televizorima? ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 19 Januar 2017, 21:08:24
Ja da (s obzirom da imam Dunu na kablovskoj). ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: mirCo 19 Januar 2017, 21:15:16
Ok, to je bilo sarkastično, jer se puvate sa Dunom, k'o da je ABC.  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 20 Januar 2017, 09:26:10
Pa drago je ljudima što mogu da gledaju preko TV-a, bolji je doživljaj. I ja bih gledao da sam u stanu, kod kuće mi ne daju :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 21 Januar 2017, 16:12:40
Poslušao sam samo Papai Jocija i Totovu (prezimenjakinju :D ) i obe su mi super. Favorit mi je definitivno Joci !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 21 Januar 2017, 17:54:21
Druga kvalifikaciona emisija koja je trebalo da bude održana večeras, odložena je zbog saobraćajne nesreće autobusa koji je prevozio đake, koja se dogodila u Italiji (poginulo 16 ljudi). Novi datum održavanja biće određen naknadno.

http://escbubble.com/en/2017/01/second-heat-dal-2017-postponed/ (http://escbubble.com/en/2017/01/second-heat-dal-2017-postponed/)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 21 Januar 2017, 18:10:58
Jao Bože dragi :( :o
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 21 Januar 2017, 19:18:03
Uzas  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 23 Januar 2017, 15:02:08
Dva dana su mi Totova i Papai Joci na repeat-u !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 23 Januar 2017, 15:55:24
Meni je i Totova sad odlična  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 27 Januar 2017, 08:54:54
https://www.youtube.com/v/Oz_EsU4YJH4

Pa ona rastura, Totova je moj favorit ipak !_! Mada bih voleo i Origo da čujem na ESC sceni.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 27 Januar 2017, 09:13:38
Pa kad ce biti druga emisija?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 27 Januar 2017, 09:49:12
Sad u subotu je valjda treća emisija, a vikend nakon je druga :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 27 Januar 2017, 10:15:10
Wtf :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 27 Januar 2017, 10:29:07
Verovatno su hteli da zadrže bar mali dojam da se ide po planiranom redosledu.. :D
Da, sutra je treća grupa, sledeći vikend druga, polufinala su 11. i 12. februara (isti vikend umesto prvobitne pauze od 7 dana između njih) i finale 18.

Totova mi je odlična u ovoj akustičnoj verziji, mogli bi nju umesto originalne na ESC (ukoliko pobedi). :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 27 Januar 2017, 10:38:09
Meni je samo pokazala da će vokalno da rasturi sledeće subote  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 27 Januar 2017, 10:40:56
To sigurno. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 27 Januar 2017, 11:05:43
PA mogli su sve da pomjere sedmicu unapred, tj sedmicu kasnije, iako medju prvima imaju NF.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 28 Januar 2017, 21:09:51
Za sad dalje prošli KSB, Gina Kanizsa, Peet Project i Chase. Verovatno će peti koji prolazi po žiriju biti Adam (koga malo predvidivo ostavili da peva poslednji)..

Po publici pretpostavljam da će Andi Toth (mada kod žirija zauzela poslednje mesto).


EDIT: Ipak Mrs Colombo prolaze kao petoplasirani..

Adam i Zoltan skoro pa zamenili pesme i obojica bili prilicno slabiji u odnosu na A Dal 2015. Zoltan posebno.. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 28 Januar 2017, 21:32:15
Za koji dan očekujte intervju sa Totovom...  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 28 Januar 2017, 21:36:33
Poslednji, šesti polufinalista iz treće grupe je Adam Szabo.  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 28 Januar 2017, 21:37:59
Znači Adam zahvaljujući publici?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 28 Januar 2017, 21:39:11
Da.  :G)

Mada se tehnički ponovila situacija iz prve grupe kao sa Benjijem, Adam je bio 6. i u glasanju žirija (izjednačen sa Mrs Colombo, po 38 poena)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 28 Januar 2017, 22:05:13
Je l' to Chase pobjedio?  :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 28 Januar 2017, 22:10:18
Kállay Saunders Band "17"   Je l' on to hoce da kaze koliki mu je? Pa mislim stvarno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 28 Januar 2017, 22:12:08
 :D :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 28 Januar 2017, 22:44:09
Je l' to Chase pobjedio?  :-*

Kallay Saunders Band i Gina su podelili prvo mesto sa po 42 poena.
Peet Project 40
Chase 39
i kao što rekoh, preostalo dvoje 38.

A i po rekapitulacii mi se čini (nisam gledala od početka) da KSB i jeste imao najbolji nastup. Samo nisam baš oduševljena ovom smor baladom, nadam se da sledeći put neće biti iznenađenja po tom pitanju.. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Denza_Sombor 29 Januar 2017, 01:11:56
Kallay Saunders- malo Frans malo Jason Derulo malo jos neko nem pojma ko :dq: koji smor
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 01 Februar 2017, 11:30:10
Sad videh da je Olah Gergo zapravo član Roma Soul :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 01 Februar 2017, 11:46:23
Sanjao sam da je Totova ispala u prvoj rundi :( uzas... Nece valjda :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 01 Februar 2017, 11:57:58
Nemoj da se igraš sa životom Stole :D Pu pu pu, pomeri se s mesta :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 01 Februar 2017, 19:37:44
Nisam čuo nijednu pesmu ali navijam za Totovu jer je tu pevačica Toth Gabi koju znam i koja je sjajna.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 01 Februar 2017, 20:32:37
Sanjao sam da je Totova ispala u prvoj rundi :( uzas... Nece valjda :(
Jezik pregrizao :D :O

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 01 Februar 2017, 21:44:19
Pa ono..Ne bih se bunila i da ispadne, ali mislim da sa sigurnošću možemo da kažemo da će je publika "izvući" ako žiri ne bude bio impresioniran.. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 01 Februar 2017, 22:50:57
Pjesma je fenomenalna, i ta i Origo, obe će mi biti međ' favoritima ako pobijede ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 01 Februar 2017, 23:00:51
Pa ono..Ne bih se bunila i da ispadne, ali mislim da sa sigurnošću možemo da kažemo da će je publika "izvući" ako žiri ne bude bio impresioniran.. ;D
Ali tacno si i u snu bila zadovoljna :D i ti i Mark :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 01 Februar 2017, 23:27:27
Hahahah, pa nije mi sad ono katastrofa, ali radije bih neke druge da vidim u ulozi predstavnika Mađarske..Na prvom mestu Jocija, koji mi je 2. favorit (pošto kontam da će se verovatno birati između Totove i njega i da ostali imaju svi zajedno možda 1% šansi)..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 02 Februar 2017, 00:24:56
Pjesma je fenomenalna, i ta i Origo, obe će mi biti međ' favoritima ako pobijede ;(:);

Takođe  :G) Samo te dve pesme slušam već par dana :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: etica 02 Februar 2017, 13:51:35
Svidja mi se Spoon 21 - Deák. Zaraza ziva, posebno refren.  :E

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 03 Februar 2017, 22:15:10
Kada je sutra emisija i gde može da se gleda? ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 03 Februar 2017, 23:21:49
U 19.30 na Duni (može se pratiti i putem njihovog sajta).

Izgleda da je ovo redosled nastupa (neproverena informacija) :

1. Joci Pápai - Origo
2. Orsi Sapszon - Hunyd le szemed
3. The Couple - Vége van
4. Zävodi + Olivér Berkes - #háttérzaj
5. Kyra Fedor - Got to Be a Day
6. Enikő Muri - Jericho
7. Benjámin Pál - Father's Eyes
8. Gigi Radics - See It Through
9. Soulwave - Kalandor
10. TOTOVA - Hosszú idők
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 10:07:21
Moji favoriti prvi i poslednji :D Ako je istina ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 04 Februar 2017, 14:09:04
Gledaću ovo a ne Melfest večeras !_! Samo neko link u inboks da mi šibne, biću zahvalan !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 04 Februar 2017, 14:09:48
Ajmo Totovaa  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 04 Februar 2017, 14:10:44
1. Totova
2. Papai

!_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 14:27:24
Pa nisam čula ni pjesme koje su prošle prošle subote :o Bacam se na to :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 15:58:19
I ja bih zamolio nekog da mi šibne link u PP ;D

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 16:14:19
Peet Project - Kill Your Monster : Ovo mi je malo u stilu Rumunije 2011. Dopada mi se truba :D Ima tendenciju da postane dosadno. Šta znam..

Chase - Dust In the Wind : Koliko god da je pjesma dobra, brate njegovo izvođenje ubi sve :o Šta je ovo jbt :-\ Kad bi drastično popravio ovo, mislim da imalo šanse da ide na esc :G) Pjesma mi se stvarno sviđa.

Mrs. Columbo - Frozen King : Ovdje mi muzika prečudna.. wtf se dešava. Možda je išla na foru zanimljivosti, ali ne.

Kállay Saunders Band - 17 : Već sam rekla da mi se ovo baš sviđa, nije blizu Running, ali opet jako dobro. Nažalost, ne vjerujem da imaju šansu da pobijede. I what the hell is going on sa kosom mu? :D

Gina Kanizsa - Fall Like Rain : Ovo mi se čini fino, ali onda odjednom u refrenu postane užasno čudno i nesvarljivo :o I vidi, samo 2:30 traje ;D

Ádám Szabo - Together : Prezime sam mu pročitala Švabo :D Dopada mi se pjesma !_! Nije mi baš jasno zašto je ovako 'slabo' ptošao kod žirija. Ima pjesma nešto, like it.

Najviše su mi se svidjele 17, Together i Dust in the wind ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 16:37:43
Gigi do pobede !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Februar 2017, 19:41:44
Glavni favori veceras mi je Benji Pal tako da navijam da makar prodje u drugu fazu. Ionako sve ovo nema smisla kad ce Totova pobijediti na kraju. :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 19:42:51
Meni se Totova uopšte ne sviđa :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Februar 2017, 19:44:15
 Ni meni nije nesto narocito ali razumijem zasto se ljudima svidja i vjerujem da je kapacitet za vrh plasman na ESC-u.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 19:45:30
http://www.mediaklikk.hu/duna/ (http://www.mediaklikk.hu/duna/)
http://www.mediaklikk.hu/dunaworld/ (http://www.mediaklikk.hu/dunaworld/)

ide se na "élő"(u desnom gornjem uglu i tu birate "Duna" ili "Dunaworld")


Inače, Totova nastupa sledeća (nakon Olivera i Zavodi), tako da ko bi da je gleda, uključujte se..

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 19:45:56
Ja imam već par favorita, možda noćas otkrijem još nekog. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 19:49:02
Ova prva ništa posebno ;D Ova dvojica sada zanimljivi ali i dosadnjikavi. Čekamo prezimenjakinju  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 19:53:17
Četiri "devetke" od žirija, 5 sa aplikacije.. :D
Izgleda se baš nisu složili..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 19:58:43
Pa razvalila  ;(:);
Nastup me je pozitivno iznenadio, stvarno nisam očekivao da mi se toliko dopadne  :G)
Drvo je malo pokrala od Džamale, ali ok ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:03:26
Slabo nešto s glasovima :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Kakashi 04 Februar 2017, 20:04:37
Rasturila je nastupom!!!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:04:54
41 i ona..Malo je zeznuo žiri.. :)
Imam utisak da će biti zanimljivo do kraja.

Što se tiče nastupa, definitivno ću radije slušati live izvedbu (ako bude pobedila) pošto mi je mnogo bolje "legla." :)
Samo mi je scenski nastup malo "mess."
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Milos97 04 Februar 2017, 20:07:34
TOTOVA razbila!!! ;:)) ;:)) ;:)) 41 poen, bice to dovoljno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:08:29
Orši smara  ;--;

A smešno mi, cimerka mi se zove Orši isto :D Kaže da nije često mađarsko ime, pa mi čudno :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:10:10
Slažem se, mada ne bi me iznenadilo da je žiri umeša u borbu za prolaz.. :-\
Nadam se da neće.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:10:53
Sad ćemo da vidimo... Ne bi me čudilo, žiri u A Dal-u je oduvek bio čudan  :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:13:47
37, dobro je..

Soulwave sledeći.. ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:19:06
Soulwave ništa posebno.
Pevač mi je izgledao kao da se jako uplašio.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:24:32
I ja bih rekla, baš je slabo zvučalo..
Još jedna smaračka.. ;--;
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:26:15
Prijala mi je za uši, ali nije za ESC.  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 04 Februar 2017, 20:39:24
Totova ok, previše mi je Edurne fazon bila sa ovim mlataranjem rukama, mogla je i bolje, valjda hoće do finala.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:41:06
Ma ono ne može da se poredi sa Edurne :D

Muri je ok, vokalno slaba :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:41:27
Pa s obzirom da je glavni favorit izbora (pored Jocija) čudo bi bilo da ne dođe do finala. :D
Eniko Muri onako, malo se previše dere sad pred kraj..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:42:41
Ok je da se dere, samo što ne zvuči lepo :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:43:54
Meni bogami i nije.. :D

Ako ovaj trio ne iznenadi, izgleda da će Adam Szabo ostati jedini koji dobi 8 sa aplikacije u prvom krugu.. :D :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 20:53:10
Je l' bila Gigi?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 20:54:37
Evo sad kreće ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 20:55:06
A fak, ne mogu da nadjem na TVu. Koji je broj kanala?
Pronasla! Taman !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 20:56:57
Koja je ovdje pjesma po redu sad?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:57:31
A fak, ne mogu da nadjem na TVu. Koji je broj kanala?
Pronasla! Taman !_!

Misliš ime? Dunaworld..

Benjamin malo repetativno, ali vokalno dobar..
Ovaj sa naočarima izgleda ne voli pesme ovog tipa, prvo 6 za Soulwave, sad i Benjaminu 6..

Josipa, deveta.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 04 Februar 2017, 20:58:13
A ništa, ipak neću onda gledat. Javite ko prođe :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 20:58:31
Dobra Gigi.. ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:00:28
Jako dobra !_! Meni je pesma najbolja !_! Samo je haljina nikakva. Imstrumental je divan.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:02:30
Mene jedino malo nervira onaj prelaz u prvom refrenu gde mi se čini kao da je nespretno isečena pesma i da fali ceo stih..

43 poena i 1. mesto trenutno.
Zasluženo.. ;(:);


Ajmo Joci  ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:03:34
Eee, i meni je to zasmetalo sada. Do sada nisam primećivala.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 21:04:34
Meni se ništa tu ne sviđa  :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:06:16
Čini mi se kao da je i on malo uplašen, mada je dobar zasad.. ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:07:32
Ovo mi se ništa ne svidja.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 21:10:10
Bio je dobar, ali sad mi je potvrdio ono čega sam se plašio - nije mi ova pesma za scenu, nikako :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 04 Februar 2017, 21:10:35
Što je Joci mijenjao muziku u pjesmi? :o Malo ju usporio. Ipak, sviđa mi se i dalje, mada je malo previše šareno na momente :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:10:50
Glupo mi je ovo sa žirijem.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:11:12
Uprskao je rep deonicu, ostalo mi je bilo dobro..
Mada kontam da će i njega "gurnuti" da traži prolaz kod publike.. :-\


Ipak neće.. 41 poen i on.. :D :D

Sad me živo zanima ko prolazi kod publike..Ako se nastavi u sličnom stilu kao u prethodne dve, verovatno Benjamin ili Orsi..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 21:14:21
Apsolutno ne mislim da Gigi zaslužuje to prvo mesto  :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 04 Februar 2017, 21:16:49
Ziri je retardiran. Gigina pesma je zesci klise.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:17:20
Ejh sad.
Idemo GIGI !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:22:46
Fedora je najbolja od ovih ispod crte. Iako mi pesma jako liči na neku, ali ne znam koju.
I od Benjamina mi jako liči, isto ne mogu da povežem na koju.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 04 Februar 2017, 21:23:53
Evo gledam opet Totovu, nastup mi je do jaja !_!

http://www.mediaklikk.hu/video/toth-gabi-freddie-shuman-feat-lotfi-begi-hosszu-idok/ (http://www.mediaklikk.hu/video/toth-gabi-freddie-shuman-feat-lotfi-begi-hosszu-idok/)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 04 Februar 2017, 21:29:14
Super mi je Totova, ali mora da se pozadi na nastupu :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:30:48
Očekivala sam njih da će proći :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Februar 2017, 21:31:28
Znaci ako uzmemo u obzir sve kvalifikacijske emisije, Gigi je favorit zirija, a Szabo favorit publike. Cudno. :crazy:
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:31:40
Soulwave poslednji polufinalisti A Dala 2017..Mada podhitno pevač mora da vidi šta će sa tremom..

Benjamin.. >:( :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:31:51
A kako znaš ko je favorit publike?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Februar 2017, 21:31:59
Benjamin isp'o? Bezveze :(

@MO pa po onim glasovima publike sto daju... Jedino je on dobio 8 dosad, ostali svi uglavnom 5 i 6
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:34:04
A kako znaš ko je favorit publike?

Na aplikaciji je jedini dobio 8, mada mislim da to ne znači ništa. Žiri ga neće birati u TOP4, u to mogu da se kladim..Mada mi pesma dosta moćnije zvuči uživo, što i nije iznenađenje, imajući u vidu da je jako dobar vokalno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:35:29
A poeni sa aplikacije su oni što ispadnu na ekranu nakon što glasa poslednji član žirija? I da li mi možemo da glasamo?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 04 Februar 2017, 21:37:45
Da to je prosek glasova sa aplikacije..
A što se drugog tiče, nisam sigurna da li ona važi samo za teritoriju Mađarske ili svi mogu glasati.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 04 Februar 2017, 21:38:16
Da, to je to. :G) Mislim da ne možemo, ranije je bila neka aplikacija pa se kao moglo ja mislim, ali sad se ne može.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 04 Februar 2017, 21:51:56
Hvala vam :G) Verujem da onda Gigi može da pobedi.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 05 Februar 2017, 11:39:42
Gigi mi nikako nije za pobedu... I nadam se da neće pobediti.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 05 Februar 2017, 22:53:10
Meni se ovdje jedino Gabi Toth svidja. Ostalo sve blaga katastrofica.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Nenad89 05 Februar 2017, 22:59:25
Meni jedino valja Roma soul totalno mi drugačija od svih. :)  ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 10 Februar 2017, 00:59:54
Ima na YT nastupi snimljeni sa kamerom od 360 stepeni !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 10 Februar 2017, 09:02:22
Vidjela sam to, samo steta sto to nije u hD.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 10:09:16
Je l' moguce da joci nikome ovde nije favorit? Predobra je pesma. Uz njega je dobra i ta totova ali joci mi je apsolutni hit !

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 10 Februar 2017, 10:14:28
Pa samo zbog te dve pesme i gledam A Dal :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 10:23:26
Meni je Joci favorit, Totova (inače, izgleda će dalje nastupati pod punim imenom i prezimenom) mi samo OK.

Danas i sutra su polufinala, inače..

I polufinale:

Gina Kanizsa  – Fall Like Rain
Gigi Radics – See It Through
Viki Singh – Rain
Chase – Dust in the Wind
David Henderson – White Shadows
Joci Pápai – Origó
Soulwave – Kalandor
Spoon 21 – Deák
The Couple – Vége van

II polufinale:

Kállay Saunders Band – 17
Leander Kills – Élet
Mrs Columbo – Frozen King
Peet Project – Kill Your Monster
Roma Soul – Nyitva a ház
Gabi Tóth  & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi – Hosszú idők
Zävodi + Berkes Olivér – Háttérzaj
Benji – Karcok
Ádám Szabó – Together
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 10 Februar 2017, 10:27:48
Meni je Origo zaista najbolja pesma, najsličnija je muzici koju najviše slušam i predobra je. Ali Totova je ipak Tot, kao i ja, mi se moramo držati zajedno :D Šalim se haha :D Hosszu Idok mi je već sad prebrutalna pesma i mislim da je više za Evroviziju ako bi Mađari neki viši plasman.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Denza_Sombor 10 Februar 2017, 14:12:24
Nije los Joci, ali meni je Totova bolja  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 10 Februar 2017, 14:19:47
Je l' moguce da joci nikome ovde nije favorit? Predobra je pesma. Uz njega je dobra i ta totova ali joci mi je apsolutni hit !

Pogledaj moj potpis :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 10 Februar 2017, 14:22:15
Nije los Joci, ali meni je Totova bolja  :G)
Najbolja  ;(:);
Steta sto ce pobediti Gigi i sto cemo dobiti jos jednu dosadnu baladu  ;--;
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Denza_Sombor 10 Februar 2017, 14:26:37
Ne trci pred rudu never-ever. Dodjoh iz Budimpeste pre dve-tri nedelje, oni sa kojima sam ja razgovarao sigurni su u pobedu Totove  :hmm:
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 10 Februar 2017, 14:28:50
Nadam se da je ziri nece unistiti.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 14:32:09
Meni ta pesma u lajv izvođenju zvuči kao demo verzija neke pesme.
Idemo Gigi !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 14:52:05
Izabrati neku prosecnu pesmu na engleskom pored totovine bruka pesme ili jocine bilo bi kao da smo mi poslali miru skoric umesto marije serifovic one godine.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 15:10:36
Iskreno i ja počinjem da mislim da će pobediti neko treći,tipa Gigi, KSB, eventualno Adam (koga bih volela da vidim na ESC, ali ne sa ovom pesmom).. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 15:13:16
Na jednom poznatom HR portalu piše da možemo glasati i mi izvan Madjarske pomoću A Dal aplikacije.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 15:24:19
Da, videh i ja kasnije tek..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 10 Februar 2017, 19:29:30
Spremni za polufinale, večeras navijamo za Origo !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 10 Februar 2017, 19:35:49
Volio bih da prodje Chase, koji mi se s vremenom prometnuo u vrlo vjerojatno glavnog favorita. Joci i Soulwave su me smorili, a od ostalih bih volio da prodje barem netko od trojke The Couple - Henderson - Viki Singh.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 19:39:48
Instalirala sam aplikaciju, glasam i gledam !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 10 Februar 2017, 19:52:48
Isto haha !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 19:59:54
Molim vas neko link jer ja ne mogu da se snadjem na ovom sajtu sta god da kliknem otvara mi neke slike nigde live stram a sve je na madjarskom :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 20:01:15
http://www.mediaklikk.hu/a-dal (http://www.mediaklikk.hu/a-dal)
http://www.mediaklikk.hu/duna-world-elo/ (http://www.mediaklikk.hu/duna-world-elo/)
http://www.mediaklikk.hu/duna-elo/ (http://www.mediaklikk.hu/duna-elo/)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 20:06:27
jesan na pravom mestu neki napuderisani prica sa nekom u zlatnom sakou na nekoj sofi?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 20:07:49
Da, ali ti kasni malo strim. Na tvu je voditelj trenutno  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 20:10:47
jos jedno pitanje i necu vise smarati :) je l` prosao joci?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 10 Februar 2017, 20:11:44
Ne
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 10 Februar 2017, 20:17:55
Kome smeta jak Joci? ;:))
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 10 Februar 2017, 20:20:19
Do kada traje? :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 20:22:28
gitarista je baš lep, ali je pesma nikakva  :( tresnula sam trojku  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 20:23:59
Nije losa pesma od ove grupe ali pevac je katastrofalan

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 20:34:57
Kontam da su verovatni TOP3 Gigi, Joci i ova poslednja što će nastupiti..

Mada kako su krenuli da slažu bodove, ništa me ne bi iznenadilo.. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 20:41:04
odlična. 10  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 20:48:04
Dakle gigi ako pobedi nek se ubiju. Pa ovo je nista spec.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 20:51:48
Pa da, čitam evo komentare od Mađara po forumima da više komentarišu i hvale nju zbog glasovnih mogućnosti i kako je odlična pevačica (što istina svi znamo), ali pesmu skoro ni da pomenu.. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 10 Februar 2017, 20:56:31
Pa sto i da je pominju kad smo takvu pesmu culi 500 puta na ESCu
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 10 Februar 2017, 21:01:02
Jocija prvi put cujem i pozitivno se iznenadih  :G)  Viki i on su mi najbolji veceras  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 10 Februar 2017, 21:01:26
Joci mnogo bolji sad, nema onog šarenila na ekranima, tamnija atmosfera kakva i pjesma, a što se mene tiče može još više mraka i tame uz ovo !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 10 Februar 2017, 21:04:36
Joci izdominirao s poenima ;(:); ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 10 Februar 2017, 21:05:07
Ima nade da nece poslati ovu smorusu Gigi  ;:))
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 21:05:33
Hvala ti bozeeeee!!!!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 10 Februar 2017, 21:06:17
Još malo da sredi nastup i mislim da može da pobijedi. Mislim, svejedno mi, on ili Totova, obe su vrh !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 10 Februar 2017, 21:08:45
@MO, preko čega glasaš? Je l' to ona MediaKlikk aplikacija?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 21:10:30
Bravo za Jocija.. ;(:); ;(:);


EDIT: Ovo je već malo nezasluženo.. :-\

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 21:18:32
Ma jesu ludi i gluvi kakve ocene za ovu poslednju zenu skandalozno!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 21:37:29
Soulwave je četvrti finalista nakon glasanja publike..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 21:37:57
Nista ne razumeme. Sto su ovoj dali trofej i koliko ih prolazi dalje. Joj kud sal ucila engleski i ruski a ne madjarski

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 10 Februar 2017, 21:40:19
Gina, Joci i Gigi su prošli po glasovima žirija, Soulwave glasovima publike.Ukupno četvoro. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 10 Februar 2017, 21:47:47
I dalje mi nije jasno kako je prosla ova georgina!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 10 Februar 2017, 22:21:59
@MO, preko čega glasaš? Je l' to ona MediaKlikk aplikacija?

Jeste. Skinula sam ADal aplikaciju, ali je tražio da skinem i MK.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 10 Februar 2017, 23:28:57
Sutra ćete biti u prilici da pročitate intervju sa Totovom.  :)
Naslov: Mađarska 2017: Intervju sa Totovom
Poruka od: Miloš 11 Februar 2017, 10:31:47
Malo o dživžanu i vranama  ;zv:)

Intervju - Totova: Verujem da možemo do vrha (http://www.evropesma.org/2017/02/totova-verujem-da-mozemo-do-vrha/)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 11 Februar 2017, 11:02:58
I dalje mi pjesma nije nista posebno, ali mi je porasla sad Gabi u ocima zbog izjave da ni ne razmislja o engleskoj verziji pjesme. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 11 Februar 2017, 13:11:53
Gabi je kraljica !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: McSteamy 11 Februar 2017, 13:26:19
Od svega sto je Madjarska ponudila ove godine, meni se jedino Totova svidela. Samo malo fali da doradi nastup, bas je bezveze za onako dobru pesmu  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Milos97 11 Februar 2017, 19:34:32
Gleda li neko A Dal?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 11 Februar 2017, 19:45:06
Gleda se gleda se ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 11 Februar 2017, 20:09:57
Mnogo bolje pesme sinoc. Ceka se Totova  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 11 Februar 2017, 20:53:04
Totova mora pobediti!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 11 Februar 2017, 20:57:58
To breeee !_! Razvalila je  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Milos97 11 Februar 2017, 20:59:36
Totova odlicna, 44 poena i finale!  ;:))
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: McSteamy 11 Februar 2017, 21:03:00
Bravo  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: stres92 11 Februar 2017, 21:24:28
Kako ću ići sledeće na finale, slobodno možete da mi šaljete pitanja za finaliste za intervjue.
Nadam se da ću uspeti da ih uradim, ako ne, onda sa pobednikom/com sigurno. :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Milos97 11 Februar 2017, 21:34:18
Kallay Saunders Band je poslednji finalista.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 11 Februar 2017, 21:35:25
K'o je još prošao osim Totove i KSB?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Milos97 11 Februar 2017, 21:39:29
#hatterzaj i Elet.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 11 Februar 2017, 21:42:24
Super za Elet, šteta što je Szabo otpao. :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 11 Februar 2017, 21:49:54
Zašto je Švabo ispao :o
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 11 Februar 2017, 22:06:11
Zbog ultrakompetentnog žirija. :drug:
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 11 Februar 2017, 22:10:20
Totova macaaa mala kako je izdominirala :-* ;:))
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 11 Februar 2017, 22:11:01
S*anje, on mi je bio dobar.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 12 Februar 2017, 17:46:37
https://www.youtube.com/v/9gzamGCOYEo

Ma ovo mora da pobedi !_!

Mada je i Papai Joci odličan. Želim obe da vidim na ESC sceni  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 12 Februar 2017, 17:50:26
I ona bolja nego prošli put !_! Stvarno su oboje sjajni, ko god da pobijedi biće mi u vrhu, a nešto mislim da on ide.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 16 Februar 2017, 10:31:33
Jedva čekam subotu !_! Navijam za Totovu i Jocija, malo više za Totovu ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 16 Februar 2017, 10:46:58
Ja samo za Totovu, mada znam da ce Joci pobediti :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 16 Februar 2017, 16:37:36
I ovde mi je sve kristalno jasno : ipak TOTOVA! (Steta sto su iste godine bili u konkurenciji, Joci je takodje zasluzio Eurosong stage).

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 16 Februar 2017, 16:43:38
Ja ne znam šta svi vidite u Totovi. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 16 Februar 2017, 16:46:28
Meni je Joci bio favorit od starta kad su izasli audio snimci, medjutim prosle subote Totova me je ostavila bez daha. Bas je mocna pesma live, nastup treba da se sredi i promeni ali ona i pesma su def.najbolji. Samo je zamisljam kako ce tek (ako ode) na velikom esc stage-u sve to izgledati dobro i zvucati.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 16 Februar 2017, 16:47:42
Ni u Joci! :o :D
Mađarska ove godine krš.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 16 Februar 2017, 16:48:26
Meni su posle san rema i eesti laula najbolji NF :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 16 Februar 2017, 16:49:37
I meni kad imaju dobre pjesme :D
No očigledno da mi je svake parne godine Mađarska u topu, a svake neparne u bottomu. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 16 Februar 2017, 17:04:45
I meni Madjarska svake parne bude top, a neparne bottom. Nadam se da ce ove godine promeniti malo poziciju.
Inace Totovina pesma vapi za velikom scenom, ona na A Dalu je slaba, lepa ali sprcena.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 16 Februar 2017, 17:28:13
Zanimljiv spot, nema šta.. :D

https://www.youtube.com/v/qxO4nfAfCm8


Definitivno navijam za Jocija i nadam se da će ga izabrati za predstavnika.. ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 16 Februar 2017, 18:32:43
Haha, obožavam Gabin acid spot !_!
Kao da puca na pobedu na A Dal. Čim snima spot. I to postavlja na Vevo :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Aca Srbin 16 Februar 2017, 18:53:43
За Тотову навијам још од децембра. Допада ми се и Јоци. Барем имају између чега да бирају.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Doctor Who 16 Februar 2017, 19:11:15
Haha realno :D Ja se ne sećam kada sam na nekom nacionalnom finalu (pa i na Evroviziji) imao više od jednog favorita :neznam:
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 16 Februar 2017, 19:38:08
Ma kakav je ovo užasan spot za HI? :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 16 Februar 2017, 23:31:42
Ovde treba čudo da se desi da Totova ne pobedi. Mislim da je stvar već rešena, ali ja mislim (ne zato što mi se pesma ne dopada) da se ovo neće proslaviti na ESCu. Jako lose zvuci lajv, gledala sam jedan top gde zvuci jezivo, nesto skace, sta je ono???
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 16 Februar 2017, 23:34:52
Nadam se da si u pravu MO posto sam ja ubedjen da Joci dobija :(
Inace mislim da pesma moze u top 10 ako urade lepe pozadine za nastup.
Spot je katastrofa :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 16 Februar 2017, 23:37:23
Ne znam, ja se nadam niko od njih ne dobija :D Slali su mnoge smorove, logicnije je da posalju Gigi :D Ali nece nju, ona ce verovatno biti treca. Kad kazem da Totova zvuci lose, ne mislim da vokalne mogucnosti, sve je tu super, ali mi cela pesma zajedno sa instrumentalom i svim tim skokovima zvuci jako lose, haoticno, neuredjeno, bas kao neki demo.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 16 Februar 2017, 23:42:58
Ja sam više siguran da Joci dobija :D On mi je ubjedljiviji uživo iako je još uvijek kičeraj, za nju ranije već rekoh da mi je previše na fazon Edurne sa mlataranjem i guranjem talasa lijevo-desno. Možda bi bolja bila na ESC-u, ali koliko god a mi je pjesma top, mislim da ne bi prošla zapaženo, dok Joci bi.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Aca Srbin 17 Februar 2017, 00:43:55
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qxO4nfAfCm8 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qxO4nfAfCm8)
Одличан је спот. !_! Таман ми се уклапа. Тако некако сам визуелно замишљао песму. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Denza_Sombor 17 Februar 2017, 00:56:18
Da mogu da gledam, gledao bih A dal ovaj vikend i totalnu dominaciju Totove, medjutim kada se vratim saznacu vesti. :d1:
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 17 Februar 2017, 00:58:58
Ne znam, ja se nadam niko od njih ne dobija :D Slali su mnoge smorove, logicnije je da posalju Gigi :D Ali nece nju, ona ce verovatno biti treca. Kad kazem da Totova zvuci lose, ne mislim da vokalne mogucnosti, sve je tu super, ali mi cela pesma zajedno sa instrumentalom i svim tim skokovima zvuci jako lose, haoticno, neuredjeno, bas kao neki demo.

Ovo je nemoguće, s obzirom da nema nekog četvrtog ko bi imao imalo šanse (što zbog žirija, što zbog publike). Mislim da, ako naprave baš toliku grešku (i ne odaberu jedno od ovo dvoje) jedino još šanse za pobedu ima Gigi. Eventualno možda KSB, ali njima je pesma dosta slaba da bi bilo šta postigli.Mada, i kod Gigi bi bilo dosta toga nedefinisanog što se konačnog ishoda, u slučaju Mađarske tiče. Ne mislim baš da bi i Gabi i Joci bili 100% dobro plasirani, ali nekako, ipak je bolje da idu na sve ili ništa, pa šta bude..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 17 Februar 2017, 01:01:36
Nema sanse da ja gledam uzivo ovo, moji zivci ne bi izdrzali. Ovako lepo procitam ovde i kraj price ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 17 Februar 2017, 09:01:42
Još je meni ovdje KSB najbolja pjesma, baš su loši ove godine :(
Neću ni pratiti ovo u subotu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:34:03
Počelo, prati neko?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 19:35:03
Ima li neko dobar link?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 19:35:19
Zanimljiv redosled nastupa.. :D

1.Gabi Toth
2.Soulwave
3.Gigi Radics
4.KSB
5.Leander Kills
6.Zavodi & Oliver Berkes
7.Joci Papai
8.Gina Kanizsa
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 19:36:07
Joooj nzm da li da se usudim da gledam :(

Pa divno... na kilometar se vidi da su Jociju namestili ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 19:37:17
Probajte ovdje
http://www.mediaklikk.hu/a-dal (http://www.mediaklikk.hu/a-dal)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:37:43
Gde se moze skinuti ono za glasanje

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:37:54
Google play
Da -.-
Idemo Gigi !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 19:38:29
Super! Hvala.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:38:44
Kakp se zove aplikacija

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:39:04
A Dal.
Onda ce ti traziti da skines jos jednu, skini i tu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:41:16
Kod mene nema ima samo a dal 2016 :(

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:41:50
Pa to, skini 2016.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 19:42:37
Samo ne znam dal vam to vredi uopšte, žiri glasa drugačije ovaj put, koliko se sećam..
Tek posle svih odgledanih nastupa.. :neznam: :-[
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:43:20
Evo jeeeeeeeeee !!! Najbolja je bila od sviih veceriiii do sada! TOTIKA DO POBEDE!!!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:43:28
A i mi glasamo cini se, posto nisu pustili da se oceni ovaj nastup.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 19:44:29
Predobra je bila, najbolji njen nastup do sad i nece pobediti jer su je unistili rednim brojem  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:45:52
Kako je posebno lepaaaaa veceras :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 19:46:27
Prelepa :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:48:04
Da mi je neko pre koju godini rekao da mi Madjarska moze biti prva na listi 3 puta u cetiri godine (14,16 i ako pobedi 17) rekao bih ma daj hhahahajaj

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:49:08
Jesi uspeo sa aplikacijom?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 19:50:43
Iskljucio sam se, ostali me ne interesuju. Javite kad se nesto bitno desi.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:51:38
Sad cekam do broja 7 odnosno gledam slovence do tad jer su ovi ostali nebitni. I onda cekanje rezultatAaa jooj koliko je napeto :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:53:20
Jesi uspeo sa aplikacijom?
Jesam ali nisam stigao za Totovu :D

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:54:14
Jesi mogao da glasas za ovu drugu pesmu?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 19:55:00
Ja sam isto skinuo i nije htelo.. namestaljka  >:(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:56:44
Lopuze!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:56:47
Ma glasa se na kraju sigurno. Ja nisam mogla ni na prvoj, a ni na drugoj. Kontam da se na kraju glasa.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 19:57:16
Ja sam zaboravio da ovo mogu preko TV-a da gledam :D Je l' bila Viki?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:57:25
Javite im da ne radi. Posle ce biti kasno. Mada je mozda preoptereceno. I stream jedva radi uzas.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 19:57:41
Ja sam zaboravio da ovo mogu preko TV-a da gledam :D Je l' bila Viki?
Nije.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 19:57:57
Odlično, na vreme sam se uključio.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 19:59:51
Joj i ova otpevala vrhunski. Opasna je po totovu i jocija!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 19:59:56
Ne moze da se glasa

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 20:00:13
Gigi meni iskreno slabija od prethodna dva nastupa..

Ja vam rekoh da publika verovatno glasa samo u drugom delu, kad ostane TOP4  vi mi ne verujete.. :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:00:34
Evo objasnjenja. Ne mozemo glasati zato sto ziri bira 4 najbolje pesme, a onda mi glasamo.
Da, tako Ivana :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 20:00:58
Ok je Gigi, ali stvarno nam ne treba jos jedna balada.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:01:10
Ko bira top4?!?! Jao ako ziri usere a ovaj pederko i debeljko su mi sumnjivi zapalicu ih. Zena i deda svima daju 10ke hahaha

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 20:01:25
Pa lijepo vam Ivana kaže, slušajte je --(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 20:01:50
Ja ovo vidim. I ne glasa se preko aplikacije A dal 2016, nego Mediaklik.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170218/de9fbde31ceb7021f4b0d11702982e22.jpg)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:02:20
Ne vidim nista pod stresom sam.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:02:49
Da, tu ti kaze da se glasa tek nakon sto ziri odabere 4 finalista.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 20:03:36
To je to onda. :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 20:09:01
Ovaj mešanac dosadniji sa svakim pojavljivanjem.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:09:35
A stvarno. Pesma nidje veze ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:09:45
Bravo Piter!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 20:10:59
MO, moze li preko app store-a da se skine?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 20:11:08
Meni je 17 odlicna al nije za esc

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:12:40
Ovde se i bira predstavnik za esc... 😉

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 20:14:27
Mene ovo smorilo, čekam Poljake.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:15:38
MO, moze li preko app store-a da se skine?
Nemam pojma zapravo.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 20:17:44
Nije moj stil muzike, ali tako imam osećaj da Leander Kills ide u TOP4 (a sasvim moguće i do pobede).. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 18 Februar 2017, 20:18:30
Šteta što LK nemaju šanse za pobjedu, premoćni su.  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:19:56
@Ivana-ns pu pu pu da ne cuje zlo jezik pregrizla😂

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 20:22:07
LK fenomenalni

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 20:22:48
Uzas ako pobedi LK  :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 20:26:34
@Ivana-ns pu pu pu da ne cuje zlo jezik pregrizla😂

Послато са LG-K420 уз помоћ ТапатокаMeni su iskreno najbolje zvučali od svih i znajući da imaju dobru podršku žirija i (koliko sam čula) solidnu fan bazu, ništa nije nemoguće. :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:27:12
Necu! Totika ili Jocika! niko drugi :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 20:31:20
Čuo sam konačno Gabi Toth. Ja bih voleo da ona pobedi i mislim da bi mogla da se bori za top 10 na Evroviziji. :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 20:34:27
Totova i Joci su mi ovdje bez konkurencije  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: ivana-ns 18 Februar 2017, 20:42:35
Idemo Joci!!!! ;(:); ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:43:10
Obavestite kada bude bilo proglasenje top 4 ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:43:53
Evo ga. Joj ne znam za koga da navijaaaam. Nek ih posalju oboje.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 20:46:34
Mnogo bre depresivan ovaj Joci
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:47:26
Ziri navija za njega. Vidi se. Odlican je. Ali ipak mi je Totova bolja. Definitivno navijam za totovu!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 20:47:37
Vise sam bio za Totovu, ali veceras mi bolji Joci  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 20:47:38
Ja ne znam zasto se sa ovom pesmom nisam povezao do kraja kao da nesto nedostaje

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 20:49:32
Ziri navija za njega. Vidi se.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Mora da je i Joci potencijal kao Manel  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 20:50:48
@Stole pa vidis kako ga debeljko i pederko prozdiru pogledima :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 20:59:11
Aj sada. Idemo Gigi !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:01:00
Imam trip da nece odabrati Totovu u top 4  ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:01:10
Ma hoce.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:01:30
Nakaza je dala toti najmanje?!?!?!?

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:01:50
Ali najbitnije je da bilo sta dobiju.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:02:19
Nakaze!!!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:02:36
Ode Totova.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:03:03
Ispasce

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:03:24
Ispala je

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:03:38
Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:03:42
Zasto place ovaj?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:03:51
KATASTROFA

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:04:05
Nakaze nakazne nakazne

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:04:11
Leo, sad glasaj. IDEMO GIGI!!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:04:38
DABOGDA OSTALI U POLUFINALU KRETENI RETARDIRANI
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:04:42
Ma ne zanimaju me vise Totova :(

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:05:11
Leo, ne igraj se, za Gigi da si glasao. Deset da si dao.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:05:36
Fasisti. Nikada necete ni pobediti. Deda nakazni nakazni nista da ne da totovi nakaza

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:06:19
Znaci deda.... dabogda ga srcka strefila
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 18 Februar 2017, 21:06:38
Totova ispala? Lol.
Ko je prošao?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 21:07:01
Nije valjda ispala  :o :o A Joci?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:07:10
Znaci, mozes samo za jednog da glasas! Gigi !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:07:16
Je l' ovo ispade Gabi a prošla ova poslednja?? Bože...  :o
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:07:21
Ponovio se scenario iz Spanije

prosli metalci, joci, gigi i neka nebitna gina
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: McSteamy 18 Februar 2017, 21:08:54
I ova tema vise ne postoji vise.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:09:46
Znači ispala Totova :D
Stole i Leo ostaje vam Italija prva? ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:10:00
Prosli ovi sto pale klavir i ova nebitna a ispali totova ksb i lk LUDACI idemo jocika ili gigi

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:10:30
Znači ispala Totova :D
Stole i Leo ostaje vam Italija prva? ;D
Da :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Denza_Sombor 18 Februar 2017, 21:11:12
Totova ispala  :o ?? daaaj
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:11:27
Ali koje debilne ljude moras staviti u ziri jbt! Nadam se da ostaju u polufinalu, red je da i oni malo ispadnu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:11:43
Ne mogu da shvatim kako su pustili ovu sa Fall like rain ?? Ja mislim da pobeđuje onaj pevač sa bradicom i kapom i onaj androgeni lik. Hoće da budu neki fazon kao što su 2013. godine. Pa ili oni ili Joci.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:12:17
Smor Joci.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:12:18
Ako sad jos useru i ne izaberu jocija onda zaista. Mada znam sta su uradili. Totova je bila na sms ubedljiva i morali su da je eliminisu ore superfinala. Celja bre dali joj najvece ocene u pf a sad odjednom nije ni za prvih 5?!?!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:12:26
Znači ispala Totova :D
Stole i Leo ostaje vam Italija prva? ;D
Da :D

Jeee !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:13:19
Pa sabotaza kao u Spaniji  ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mark 18 Februar 2017, 21:14:16
Od ovih preostalih je jedino Joci okej koliko-toliko. Ostalo je UŽAS!
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Petar 18 Februar 2017, 21:14:28
Žare i Goci, pobeđuje Joci :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:14:39
Jel ona Gigi i dalje u igri?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 21:15:13
Nije losa ni Gigi, ali bolji rezultat bi ostvario Joci
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:15:36
Jeste  :G)

od ovih mi najbolja Gigi pa Joci
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:16:01
Ali ona sa Fall like rain da prođe. Ne razumem. Dosadna je.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: McSteamy 18 Februar 2017, 21:16:52
Kako Vam nije jasno O.o Pare cine cuda.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 21:17:20
Pa ta je u polufinalu dobila sve 10 od zirija
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:18:17
Ma šta mi svi danas persirate? Prvo Josipa sad ti...
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:18:27
Ne mogu da se smirim. I nije zbog totovw ato je ispala nego zbog prevare. Nek mi deda i debeljko objasne zasto nisu totovi dali nijedan poen jer sigirno nije bila van top4 ni po kom osnovu jer si joj davali 10ke u pf!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:19:56
Karma cini cudo.. ispasce u polufinalu  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:21:49
Karma cini cudo.. ispasce u polufinalu  ;(:);
Nece ako Joci pobedi.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:23:39
Obozavam Lelekdonor

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:30:53
Mrs.
Smor Joci :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Titanium 18 Februar 2017, 21:32:20
Ipak nije propalo vece  ;:)) ;:)) ;:)) ;(:); ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:32:27
Od ova cetiri najbolji

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:32:36
Jeste :(( Hocu Gigix.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:33:45
Joj dobro je. Svakako ce biti drugaciji tamo. Cestitam mu ali ostaje velika mrlja sto se u super finalu nije takmicio protiv totve!

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:35:42
Neka zahvali korumpiranom ziriju sto su sabotirali Totovu  ;--;
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:36:08
Neobicno. Emotivno. Ok. Prihvatam.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:38:21
Jel ovo Joca pobijedio?
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: star5 18 Februar 2017, 21:38:35
DA
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:38:38
Jeste :-/
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:40:13
AHaha koji užas ne vjeeujem.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:41:07
Neka i ovi pokrenu peticiju  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:42:21
Spavate li mirno veceras dedo debeljko dro*o i pederko?

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:43:06
Bar ce ESC biti pun potencijala...  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:43:45
Bar da je Gigi pobijedila..
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Mislim ono 18 Februar 2017, 21:44:41
Ah :( Barem da jeste. Vec drugi put ispada sa dobrim pesmama.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Leo Cezar 18 Februar 2017, 21:44:45
Nisam siguran da bi ga Totova pobedila u finalu :(

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 21:44:48
@Stole mislim da ce tek potencijali da isplivavaju u rumuniji svedskoj letoniji litvaniji....

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 18 Februar 2017, 21:47:16
Gledao sam Totovu, pokidala, najbolji nastup do sad i ne vjerujem da je nisu pustili u top 4 :o S druge strane, vrh sto je Joci pobijedio, njega sam vise slusao u poslednje vrijeme i na prvo slusanje prije par sedmica mi je bio vrh a Totova mi se svidjela nakon par slusanja tek. Ima da pokida i vjerujem da ce bas visoko ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:49:14
A skoro sve pjesme su ima bile očaj, po meni.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 21:51:43
Ja ne znam ni gde da ga rangiram... samo mi se instrumental svidja, zavijanje nikako.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Josipa. 18 Februar 2017, 21:52:11
Ja ću Jocu morat opet da čujem jer se ničega ni ne sjećam.
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Majsta94 18 Februar 2017, 21:54:09
Meni je ovo na prvu bilo premocno, samo da izbaci kic obleku i ubaci mocno kadriranje i pozadine i ide u top 5  ;(:);

Sestra mi se smorila zbog Totove, kaze ziri namjerno sabotirao Totovu jer su htjeli Jocija :D Ne iskljucujem tu opciju uopste, buduci da su javno rekli da navijaju za njega skoro svi. Ali ono, dosta je drame oko Spanije, ne treba i ovde :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017
Poruka od: Aca Srbin 18 Februar 2017, 22:04:15
Шта урадише са Тотовом?  >:( :cry: Баш тужно. Ово је тип песама који се искомбинује овако добро само једном. :(

Ајде, барем је и Јоци феноменалан. Занимљива је и то комбинација. Биће ове године можда још неких са традиционалним елементима. Мислим да ће Мађарска поново добити високе бодове од нас, овога пута и од жирија.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 18 Februar 2017, 22:50:48
Pobednička mi je interesantna i to je to. Nikako da provalim jel ovaj pela pola na mađarskom a pola na romskom?

Gabi je ipak bila mnogo mnogo bolji izbor
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Diandra 18 Februar 2017, 22:55:43
Ne razumem se u romski jezik, da li romi imaju jedan jezik ili u svakoj zmelji gde se nalaze imaju svoj romski. Ako je tako, onda mi lici da je refren na madjarskom romskom :-) posto mi uopste ne lici na madjarski. A ni na romski koji cujem kod nas :-)

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Aca Srbin 18 Februar 2017, 22:57:43
Jálomá lommá, jálomá lommá
Jálomá lommá lomalom


Можда је тај део на ромском. Нема неко специфично значење на мађараском. Можда је само нешто као „Ромале, ромали”. :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 18 Februar 2017, 23:02:14
jadna Totova, necu te nikad preboleti  :(

Sad jos ukrajinski ziri da sjebe Tayannu  ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Denza_Sombor 18 Februar 2017, 23:10:57
Bas neobicna pesma, instrumental je dobar al sta znam, malo me i smara nekako. Moracu jos koji put da je cujem
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 19 Februar 2017, 00:56:59
Dobri Mađari i ove godine. Interesantni. Volim kad se u moderne ritmove uplete i specifični folklor zemlje. Lepo je sve ovo upakovano i sviđa mi se. Jedini deo koji mi se manje dopada je kada repuje.

Totova mi se takođe veoma dopala iz istih razloga kao i pobednička. Da je ona pobedila bio bih takođe veoma zadovoljan. Ovako, nalazi se na mojoj 2nd chance listi.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: nikma 19 Februar 2017, 01:35:20
Originalna pesma.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Björn 19 Februar 2017, 02:03:13
Bio sam ubedjen da ide Totova, pa se nisam ni trudio da poslusam ostale. Sad sam pustio i ovo je genijalno  ;:))
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivana-ns 19 Februar 2017, 12:07:02
Juče mi nestade internet u sred izbora, pa nisam mogla da pišem do kraja..Odličan izbor Mađara, uz Italiju i Francusku mi je u ubedljivom TOP3 od trenutno izabranih.. ;(:); ;(:);

Što se tiče rezultata glasanja žirija, iznenađujuće je na prvi pogled da ostave Gabi van superfinala, ali osim Soulwave-a, svi ovi izvođači su u prethodna dva kruga imali podršku žirija (u određenom trenutku) tako da mislim da su verovatno sitnice ili sam trenutak presudili.Ne verujem da je bilo baš toliko svesne namere da je sabotiraju na bilo koji način.. :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Ivan.S 19 Februar 2017, 12:15:36
Pesma je interesantno napravljena, ali me na prvo slušanje nije oduševila. Možda mi se mišljenje promeni, ali mislim da neće dobro proći u Kijevu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mark 19 Februar 2017, 12:24:20
Baš to što kaže Ivana, nije ovdje riječ ni o kakvoj sabotaži, smiješno je uopće pričati o tome. Vjerojatno su svjesno išli na to da u superfinale pošalju samo jednu od dvojca Origo-Hosszu Idok jer su u samoj osnovi slične, a Joci je, realno, ponudio puno bolji paket od Gabi. Bolje je prenio emociju, bolje je pjevao, bolji je nastup imao. Gabi je bila jedan veliki bućkuriš, počev od nastupa. Ipak, ono što svakako zauvijek ostaje enigma je toliko potenciranje one Gine, pa i Zavodi+Berkes; oba ta performansa zaista nisu zaslužila da se nađu u (super)finalu.

Veći je problem to što ovakav koncept polako uništava tako jedno kvalitetno NF ko što je A Dal. Preveliku moć ima žiri i time se već u prvoj fazi srozavaju nade onih koji prođu, a žiri ih sahrani. Džabe ti da se provlačiš pomoću publike kad te žiri ionako neće odabrati u top 4, što je glupost neviđena.

Kako god, sretno Mađarima i Jociju, iako ja smatram da se isti i neće baš proslaviti na ESC-u. Finale da, ali top 10 ili nešto slično - teško. Ovakav tip pjesama odgovara ovom našem podneblju i mi ih "razumijemo" ovakve pjesme, ali ekipa sa zapada i sjevera... teško.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: tetsujin 19 Februar 2017, 12:41:41
nije mi nešto. na trenutke instrumental dobar ... očekujem finale i drugi dio ljestvice.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Alexa 19 Februar 2017, 13:09:37
Jel to oni pokusavaju da interpretiraju neki ciganski stil ovde?  :D  Da im dođu Pantersi i zapevaju "Ja baraba a ti vila" ili Dzej "Hej mala malena", da se postide kad vide kako se to radi.:D Ovo mi dodje nesto kao Adil u pemziji, propo.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Brljava Grozda 19 Februar 2017, 13:16:11
Mnogo mi je ovo bolja pesma od Totove, uz dobro pakovanje na sceni, može visoko. Sviđa mi se. Ako bude Balkanika za nas,ne znam da li će se s ovim moći meriti, pošto je i ovo etno stil.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Denza_Sombor 19 Februar 2017, 13:20:53
Jel to oni pokusavaju da interpretiraju neki ciganski stil ovde?  :D  Da im dođu Pantersi i zapevaju "Ja baraba a ti vila" ili Dzej "Hej mala malena", da se postide kad vide kako se to radi.:D Ovo mi dodje nesto kao Adil u pemziji, propo.

Ima tu i romskog stila svakako, ali ima i madjarskog zvuka i sve to zvuci moderno, dobar paket  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Titanium 19 Februar 2017, 13:23:23
Pustao sam je drustvu jutros. Svima se svidjela, posebno instrumental  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Aca Srbin 19 Februar 2017, 13:25:53
Свакако боље направити овакву песму, него јефтин покушај модерне. Мислим да су традиционални стилови освежење и увек могу да буду погодак. Таман је ово лепо и пристојно упаковано. :G) Лепо су с придружили Белорусима у овом полуфиналу. Чекамо још Лапонце из Норвешке, јодловање из Румуније и „Балканију”. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Alexa 19 Februar 2017, 13:28:08
Slazem se da je bolje, svakako. Nije lose, samo mi fali nekako vise enrgije.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Djole89 19 Februar 2017, 13:29:54
Ja sam izgleda jedan od retkih kojima je ova pesma katastrofa na kvadrat. Što se mene tiče, ovo je ubedljivo najgora pesma koju su Mađari ikada poslali na ESC u novije doba. Na granici neslušljivosti, toliko.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 19 Februar 2017, 13:57:48
Nisam izdržao da je poslušam do kraja. To je moj komentar na ovu pesmu. :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: sergio 19 Februar 2017, 20:07:36
Pocetak mi je jeziv...  Ne znam o cemu peva al imam utisak da je neki vrlo ozbiljan teks...  ili je to samo sveopsti utisak njegovog pevanja.  Ima tu svega i svacega,zanimljiva je pesmica.Ako bi imali dobar nastup mogli bi daleko dogurati... 
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 19 Februar 2017, 20:12:02
Na prva dva tri puta mi je stvarno bila ravna katastrofi, ali sad već svakim novim slušanjem ono zanimljiva kompozicija. :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: stres92 19 Februar 2017, 23:34:32
Sutra stiže intervju sa Jocijem, a takođe ćete biti u prilici da osvojite zvaničan CD A Dal 2017.  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 19 Februar 2017, 23:40:13
Ivana treba da osvoji CD zato sto je najbolje i najkvalitetnije ispratila sve! Pratila je svako PF! Idemo Ivana !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 19 Februar 2017, 23:51:26
Joci: Oduvek sam se divio Šabanu i Ljubi Aličiću

Predlog za naslov. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 20 Februar 2017, 01:59:22
Danas sam je barem 5-6x uzastopno pustio i sve mi se više sviđa. Odlična pesma!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 20 Februar 2017, 11:00:05
Ja sam isto sinoć pustila nekoliko puta, onaj refren jeste malo zarazan :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 20 Februar 2017, 17:51:42
 :G)
Kazem ja, jos ja to odvalim do daske, da cujem svaki ton, na zvucnicima to super zvuci.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 20 Februar 2017, 18:05:18
Meni je odlicna pesma 48 ili 49/50 ali ne mogu jos prezaliti Totovu 50/50 :(

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 20 Februar 2017, 18:08:02
Da su i Totovu poslali isto bih mišljenje imao. Visoko. Imam osećaj da će i ona, nastavi li u ovom fazonu, uskoro na esc.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 20 Februar 2017, 18:28:49
Meni je ova postala mnogo bolja od Totove (koju ni ne volim)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 21 Februar 2017, 04:17:57
Jeste, bolja je, slažem se. Evo, večeras sam premijerno pustio vesni (forumašici) par pesama i na Mađarsku je najbolje odreagovala. Da ne kažem najviše joj se svidela.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 21 Februar 2017, 09:48:56
Mislim da nikad neću prežaliti Hosszu Idok :( Joci je super, Origo je odlična pesma, ali Gabina je više za scenu nekako... :neznam: Generalno, format glasanja na A Dal-u bi trebalo popraviti. KSB i Soulwave su jedva i prošli dovde, posle od žirija niti jedan bod... A nije mi jasno kako neko ko je pobedio u polufinalu ne prođe u top 4. Da ne pričam o prisnim glasovima Karamela za Jocija a i za Gigi... Sve u svemu, Mađarska visoko kod mene ove godine, ali da je Gabi pobedila, bila bi mi u samom vrhu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Milos-S 25 Februar 2017, 14:04:22
Pohvale za to sto salju nesto drugacije ali.............meni je ovo promasaj. Skroz  :(


Madjari me po prvi put u novijoj istoriji (sto bi rekao nas Vodja) debelo  razocarali izborom. Ne verujem da ce uci u finale sa ovim.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mostar036 25 Februar 2017, 17:22:00
Instrumental izvlaci ostalo nihe nesto.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 25 Februar 2017, 18:59:00
Ma ide u finale, ali sigurno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mostar036 25 Februar 2017, 19:28:36
Pa i ja mislim da ide iako mi je puni losija pjesma od proslogodisnje.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Björn 26 Februar 2017, 14:52:11
Meni je ovo i dalje na prvom mestu  :cheer:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 26 Februar 2017, 15:00:16
Pa i ja mislim da ide iako mi je puni losija pjesma od proslogodisnje.

To svakako. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: star5 27 Februar 2017, 11:05:30
Joci bi mogao da bude top u polufinalu! Ozbiljno.  :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mostar036 27 Februar 2017, 11:27:18
Po meni su prosle godine sa puno boljom pjesmom bili tek 19.,ali su i s po meni najlosijom pjesmom od 2005. bili 10.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: star5 27 Februar 2017, 11:31:13
Ovde je potreban dobar nastup i kadriranje. Da bude onako efektno i lepa igra da bude s plesacicom i da se Joci super obuce i nema greske.   8)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Niko 01 Mart 2017, 21:58:24
Nisam ocekivao ovo sto sam upravo cuo :D Instrumental je dobar, al iskreno pevacki deo mi se ne svidja previse :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: nikma 01 Mart 2017, 22:06:35
Ova pesma ima ozbiljan potencijal da prođe dosta dobro. Ne bih isključio TOP 10.

Ima nešto što mi liči na Izrael 2008.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 02 Mart 2017, 12:29:54
Evo sad kako su se utisci slegli i nekako sam progutao što Gabi nije pobedila mogu da kažem da je Origo za mene fenomenalna kompozicija ali nažalost uživo izvođenje potpuno uništi tu čar koju čujem u studijskoj verziji. Dok mi je npr Hosszu idok samo bolja u live interpretaciji.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Majsta94 02 Mart 2017, 12:39:22
On bolje da na nastupu bude kao i u spotu, počevši od frizure (koja je na A Dalu bila užas), odjeće pa do samih svjetala (kojih treba da bude što manje), i onako samo pola da ga obasjava reflektor a ostalo tama da bude - bilo bi vrh. Neće valjda opet obući onaj kič na sebe i ispisati tekst pjesme sa milion boja na ekrane.

Nisam pravio liste nikakve do sad, ali uz Italiju mi je najbolja.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 13 Mart 2017, 10:07:52
Hoću Totovu na ESC da mi bude favorit  :cry:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 13 Mart 2017, 17:28:28
Baš mi se dopada pesma, sličnu mađarsku muziku sam slušao poslednjih par meseci  :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 13 Mart 2017, 18:15:36
odlicna i dalje, ne silazi mi sa vrha..
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Kakashi 13 Mart 2017, 18:21:13
Ovo jolokanje mi je super u studio verziji... uzivo to zvuci dosta slabija, ali ipak pjesma rastura!! ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: euronik 13 Mart 2017, 18:22:08
Izdvojice se u konkurenciji, to se zasigurno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 13 Mart 2017, 19:52:45
Da, pored silnih balada ravnih... Može lijepo proći.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 13 Mart 2017, 19:53:50
Čestitam mu na ulazu u top 5 na mojoj listi!  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Nije sve tako sivo 16 Mart 2017, 20:14:00
Veoma orginalna i zanimljiva pesma za ESC, nadam se da će u finale  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Majsta94 16 Mart 2017, 22:32:32
Morao sam da otvorim temu samo da po 422. put kažem koliko volim ovu pjesmu
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: andica 17 Mart 2017, 00:54:57
Dobra je pesma, studijska verzija je bolja.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 21 Mart 2017, 15:54:54
Njihov nacionalni izbor je i dalje jedan od najboljih  ;(:);
I dalje ne mogu da prezalim Totovu iako je i pobednik odlican  :G)

(https://i58.servimg.com/u/f58/19/61/54/49/madjar10.png)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 21 Mart 2017, 16:02:23
Ni ja ne mogu da prežalim Gabi  :cry:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 21 Mart 2017, 17:00:29
Pa što morate da je prežalite? ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 21 Mart 2017, 17:48:03
Jer nije otišla na ESC  ::) ::) ::) #FujMirko :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 21 Mart 2017, 17:49:58
#FujMirko  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 21 Mart 2017, 17:52:14
Ma slobodno je žalite zauvek. ;D Mada, ako sam ja preboleo Romale romali, i vi ćete Totovu za par godina. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 21 Mart 2017, 17:53:22
Ja jos nisam Spas i Blagoslov za kraj  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 21 Mart 2017, 17:55:59
Čudo za BZK.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Eurovisioner 22 Mart 2017, 22:52:31
Izdvojice se u konkurenciji, to se zasigurno.

Pa da, interesantna je, danas sam je slušao.

"Jalama lama
ttdi nana
jalama lama
lmalaama
jalama lama
ttdi na na na
jalama lama
lmalm malama"

Ulazi u uši  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: stres92 30 Mart 2017, 21:21:02
Ako je neko zainteresovan za A Dal dupli CD neka mi se javi...  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivana-ns 08 April 2017, 22:39:51
Dobro je zvučalo.. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ptPjCtTC35E (https://www.youtube.com/watch?v=ptPjCtTC35E)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 08 April 2017, 22:40:47
Upravo i ja odgledala, ovo stvarno odlično zvuči ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivana-ns 08 April 2017, 22:45:56
Nemam pojma da li zato što prvi put slušam uživo nakon A Dala ili je stvarno tako, ali nekako mi mnogo sigurnije zvuči. ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 10 April 2017, 22:22:32
Instrumental je prebrutalan !_!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Elodin94 12 April 2017, 19:18:26
(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17903903_1458263320893330_3001202499972337310_n.png?oh=b77dfee93c1d074584fabb38e5e02160&oe=59587B54)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 April 2017, 19:22:58
Prelepo!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 12 April 2017, 19:44:18
Ahahaha koji ciga  :D dobro je ispao, ali Totova bi bila brutalnija.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 12 April 2017, 21:01:44
Hvala stres92  :-* ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 12 April 2017, 21:19:09
Odličan MP ;zv:)
A DW kao da je neki bloger/youtuber, pa se ovako javno zahvaljuje sponzorima :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivana-ns 12 April 2017, 21:48:55
Super je minipop ispao. ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 14 April 2017, 09:06:13
https://www.youtube.com/watch?v=YV8MljuKbVA (https://www.youtube.com/watch?v=YV8MljuKbVA)

I ovaj insturmental je :d1:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Novinar 16 April 2017, 20:50:13
Ova pjesma mi je pri dnu  :o
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: BojanEuphoriaUndo 18 April 2017, 22:02:58
Dobar glas
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 21 April 2017, 15:27:14
Refren ove pesme jako liči na refren pesme od Totove.

https://www.youtube.com/embed/AKnOo4inYPw
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Miloš 22 April 2017, 00:16:33
Joci se nešto razmišlja, da li da pođe ili jok  8)

(http://i930.photobucket.com/albums/ad143/savicmi/JociPapai_thiefoworld_zpssyidwuok.jpg)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 22 April 2017, 00:17:27
Kako je nadrogiran :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 22 April 2017, 00:17:59
Nakon operacije izbeljivanja kože.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 22 April 2017, 00:19:27
Meni vise izgleda kao da je proveo veci dio veemena na suncu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 22 April 2017, 00:32:52
Izgleda kao da će neko da ga bije, pa se pravda.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 22 April 2017, 19:54:33
Bili Papaju? :D
(http://68.media.tumblr.com/58eb97112887257e9840e8430d30a9b7/tumblr_olvz9v4U9t1s6yqobo1_1280.jpg)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 22 April 2017, 20:09:47
Vid' mu kuća! Nije ni čudo, romski pevači odlično zarađuju! ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 22 April 2017, 20:32:11
:D Stvarno dobra kuća!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Milos97 22 April 2017, 20:36:02
Finale je sigurno, a u finalu tamo 13, 14. mesto.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 22 April 2017, 20:41:39
Vid' mu kuća! Nije ni čudo, romski pevači odlično zarađuju! ;(:);
:D

Poslato sa telefona Jana Ole Sanda

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivan.civric 23 April 2017, 18:19:28
Opasno se zarazio sa ovom pesmom.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Čeda 24 April 2017, 15:55:03
Po povratku iz Madjarske, osetih da bi bilo u redu i njih da prokomentarisem.
Pomalo cudan izbor, nisam nesto ovakvo bas od madjara ocekivao. Cuju se dosta gypsy elemenata u ovoj pesmi, sto je dobra stvar jer Joci ostavlja licni pecat nekog romskog ritma i kulture. Simpaticno je i to sto je citav ovaj da nazovemo ''etnicki'' instrumental spakovan kao pozadinski beat u kome ima prostora da se on pokaze gde je najbolji, a to je rep interpretacija. Ja nazalost nisam ljubitelj tog zanra, ali svakako je zanimljiva ova kombinacija, tako da moram da priznam da je dobar aranzman.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 24 April 2017, 15:56:59
Čedo, od kad pratiš Evroviziju? Od 2004? ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Čeda 24 April 2017, 15:58:34
Tako nesto, ali sam se trudio i neke koje su pre toga bile da ispratim. Zasto ?  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 24 April 2017, 16:09:49
Pa pitam ovako, da znam. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Čeda 24 April 2017, 16:13:11
Pa verujem da nisam neki poznavalac ranijih evrovizija kao mnogi koji sigurno postoje ovde, ali se trudim koliko mogu da pohvatam svakako. Mene su malo i godine sprecile da pratim neke ranije, da sam se ranije rodio verovatno bih uspeo  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 24 April 2017, 16:17:46
Ma esc staž je ovde nebitan, ovde su svi stručnjaci :D

Poslato sa telefona Jana Ole Sanda

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Čeda 24 April 2017, 16:23:14
Tako mu onda dodje najbolje po mene, posto sam se raspricao a samo sto sam stigao ovde  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 24 April 2017, 16:25:01
Pa ovde je velika većina počela da prati esc od 2004. godine, a neki su čak i kasnije. Retki su oni, koji su fanovi već decenijama, ali ima ih! ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Čeda 24 April 2017, 16:29:02
Izrazito postovanje svima koji su ukljuceni toliko dugo u ovaj show zaista. I meni je cesto krivo sto nisam toliko puno stigao da ispratim, i onda se osecam nedovoljno kompetentan za bilo kakvu diskusiju.  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Kakashi 24 April 2017, 18:29:26
Ovo je jako dobro, ali live izvedba  u NF-u nije bila baš najbolja. Nadam se da će u Kijevu to zvučati puno bolje.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 02 Maj 2017, 14:28:31
Ne vidi se bas puno toga...
Kazu da je nastup slican onom sa A Dala, da je scena obojena u crveno i zlatno, i da su drustvo prave violinista i ciganka.

https://www.youtube.com/watch?v=0WjL_klOlkw (https://www.youtube.com/watch?v=0WjL_klOlkw)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 02 Maj 2017, 15:34:13
Meni ovo odlično, ja se sva naježim kada ga slušam live. Ide bez problema u finale.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 15:53:16
Jel on rom?
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 02 Maj 2017, 15:54:26
Dobro jutro.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 15:58:45
Joooj, muška mica mawa  ;:)) Šteta što joj nije ni do kolena  :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 02 Maj 2017, 15:59:48
Jel on rom?
Мислиш ром као цд ром или ром као екстерна меморија
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 16:03:40
Kao pripadnik romske nacionalnosti  :D Mico mawi  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 02 Maj 2017, 21:05:05
Pa il' je Rom ili Cigan. Proba ok, finale da.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Denza_Sombor 02 Maj 2017, 21:25:11
Ma kakvo finale, red je da Madjari malo pauziraju od finala, nisu davno.  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 21:33:39
Može rom u finale što se mene tiče, mada mi je sve u svemu abitan i on i pesma i Mađarska.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 02 Maj 2017, 21:43:32
Ma Rom se piše velikim slovom, Skubi te je s razlogom pitao da l' misliš na cd rom. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 21:47:38
Joj Hesuse, koji blam. A nikad nisam razmišljao o njima kao Srbima, Mađarima...  :D Rom onda  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 02 Maj 2017, 21:48:44
Tužno.

Poslato sa telefona Jana Ole Sanda

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 02 Maj 2017, 21:48:51
Ma proci ce ovaj  u finale   ;--;
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: emi34 02 Maj 2017, 22:21:56
Joj Hesuse, koji blam. A nikad nisam razmišljao o njima kao Srbima, Mađarima...  :D Rom onda  :D

Kuku...
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Denza_Sombor 02 Maj 2017, 22:34:04
Ma proci ce ovaj  u finale   ;--;

Nece u cokoladu se kladimo ?  ::()
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 02 Maj 2017, 22:36:19
Tako si se kladio i u Totovinu pobedu  :D
ali rado bih ti dao i dve cokolade samo da ispadne :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Björn 02 Maj 2017, 22:41:26
Hocu ja da se kladim da prolazi! Moze cokoladica.  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Niko 02 Maj 2017, 22:42:15
Kamo srece da ispadne al nece :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 02 Maj 2017, 22:43:49
Jezik pregrizao baksuze :o

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 02 Maj 2017, 22:45:31
Pa i treba da ispadnu, imali su Gigi, ko im je kriv
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 02 Maj 2017, 22:46:37
Onu smorusu -_-

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 02 Maj 2017, 22:47:00
Leo bre ::) Ovaj je mnogo interesantniji.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 22:47:35
Joj Hesuse, koji blam. A nikad nisam razmišljao o njima kao Srbima, Mađarima...  :D Rom onda  :D

Kuku...
O dragi moji, pa šalio sam se  :D Petrija žali, Emica kukumače, a ja sam samo kroz šaljivi rasizam pokušao oprati svoju gramatičku grešku  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Leo Cezar 02 Maj 2017, 22:53:05
Sad je gotovo ni ariel te Mitre nece oprati :D

Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Denza_Sombor 02 Maj 2017, 22:56:08
Izgleda da cu biti jedini koji ce u forumskoj kladzi da stavi da Madjarska ispada :drug:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: emi34 02 Maj 2017, 22:57:08
Ni 95C s pretpranjem, samo u loncu na sporetu iskuvavanje...  :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 23:16:16
Ciganin je al najlepši  :-* Bolje?  ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: emi34 02 Maj 2017, 23:25:40
You've been forgiven, my child...  :amin: ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 02 Maj 2017, 23:33:07
Laknulo mi  ;:()
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mark 02 Maj 2017, 23:33:24
Izgleda da cu biti jedini koji ce u forumskoj kladzi da stavi da Madjarska ispada :drug:
Ja sam stavio da ispada. Ne znam, imam osjećaj da ljudi neće shvatiti pjesmu na način na koji bi možda trebali i da će upravo ta originalnost u pjesmi biti zapravo njen najveći nedostatak.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 02 Maj 2017, 23:35:41
Iz Markovih usta u bozje usi  ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Ady 04 Maj 2017, 22:50:12
Meni su preostale Francuska kao direktni finalista, Jermenija iz prvog i Mađarska iz drugog polufinala. Konačno!  ;zv:)
 
Ja sam očekivao više od ovog Joce Papaje. Nekako mi u startu ovo dođe kao narodnjak, i to izvorni, neobrađeni, a da pritom vuče mnogo na neki istok. Ovde volim što je pesma drugačija, što je originalna, što je na mađarskom jeziku, ali ne volim što je sve nekako sirovinski napravljeno.
Muzikica mi je u osnovi lepa, ali njegov glas mi je problematičan, to malo neartikulisano zavijanje, još u kombinacii sa repovanjem.  :-\  Nisam baš zadovoljan , iako pesma ima delove koji zavedu i privlače na slušanje.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: noOne 06 Maj 2017, 10:50:29
Koliko je ovo bezveze  :o

https://www.youtube.com/watch?v=tdFkLcj7X6w (https://www.youtube.com/watch?v=tdFkLcj7X6w)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mislim ono 06 Maj 2017, 11:49:29
Baš, dosadno je.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 06 Maj 2017, 12:02:05
Dosadno, pevanje tj. zavijanje uzasno, ove svetle animacije uopste ne idu uz pesmu.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 06 Maj 2017, 12:15:25
Bolje Totovu da su poslali  ;--;
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 06 Maj 2017, 12:19:17
Totova bi napravila eksploziju na sceni. Nju im nikad necu zaboraviti  >:(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 06 Maj 2017, 13:41:41
Добар је Јоца
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 06 Maj 2017, 14:17:37
Totova bi napravila eksploziju na sceni. Nju im nikad necu zaboraviti  >:(

+1   >:( >:( >:(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Milos-S 07 Maj 2017, 19:14:25
Ovo je tip pesama koji mi se po pravilu gotovo uvek svidi ali sada to nije slucaj. Ne znam sta mi tacno smeta u ovoj pesmi ali iako pokusavam da nateram sebe da mi se svidi, nikako da me kupi.


Mislim da ce se progurati u finale kao 9-10. A tamo desna polovina tabele.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: arheometar 11 Maj 2017, 21:40:56
Dirljivo 10/10  :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: arheometar 11 Maj 2017, 23:51:58
Još jedna mala uteha za Tijanin neprolazak.  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: ivana-ns 12 Maj 2017, 00:06:45
Odlično je zvučao, finale nije dolazilo u pitanje.. ;(:); ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 12 Maj 2017, 00:07:24
Мени је био скроз досадан. Чак и напоран на моменте
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 Maj 2017, 01:55:30
Mađarska razvaljuje od 2013. godine. ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 12 Maj 2017, 01:59:03
Super mi je bio i veoma mi je drago što mi je neki favori prošao!  ::()
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mark 12 Maj 2017, 08:24:29
Sedmo finale za redom. Jedino Azerbajdzan ima vise, a Svedska jednako toliko. Svaka cast Madjarima.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 12 Maj 2017, 09:42:49
Auuuu, svaka čast.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 12 Maj 2017, 10:57:16
Razvalio je sinoć. Svaki put se naježim, bravo ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mithrandir 12 Maj 2017, 11:19:49
Pesmu ne volim, iritantna je jako, ali je stvarno delovalo ok ono sinoć.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: sudija 12 Maj 2017, 12:56:26
Ovo je odlično , sve sve sve ..... TOP 10!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 12 Maj 2017, 13:33:14
Kontam da Mađarima dajemo top ocenu, ne bi me čudilo i 12.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 12 Maj 2017, 14:19:20
Grozno, ovi ce prolaziti u finale kakvo god smece da posalju. Prvo onaj hipik iz 2013, pa  Bogi sa harizmom mrtvog kuceta, sad ovaj cigan.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Björn 12 Maj 2017, 14:23:57
Kontam da Mađarima dajemo top ocenu, ne bi me čudilo i 12.
Ma sto posto publika daje 10 ili 12  ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 12 Maj 2017, 14:58:45
Grozno, ovi ce prolaziti u finale kakvo god smece da posalju. Prvo onaj hipik iz 2013, pa  Bogi sa harizmom mrtvog kuceta, sad ovaj cigan.

Nisi ni ti dobro zadnjih dana :P

Origo je meni odličan i 100 puta bolji od te dvije spomenute.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 12 Maj 2017, 15:02:28
Ne dirajte Kedvešem.
Mađare jako volim na ESC-u svake godine su mi dobri!

I treba da mu damo 12 poena, to naša duša ište!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Vera 12 Maj 2017, 15:03:38
Meni je covek bio super. Smiren, profi, odlicno otpevao. Milina.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 Maj 2017, 16:46:57
Ju, ja sam zaboravio da su ušli u finale 2012. godine...Svaka čast!
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 12 Maj 2017, 17:01:50
Па реално он добија телевотинг у Србији без проблема
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 Maj 2017, 17:02:22
Ko će to glasa? Mađarski Romi?
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Bebi 12 Maj 2017, 17:04:06
Šta fali, mi u Vojvodini svi se volimo zato se i mešamo.  ::() ;zv:)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Gollum 12 Maj 2017, 17:06:08
Sedmo finale za redom. Jedino Azerbajdzan ima vise, a Svedska jednako toliko. Svaka cast Madjarima.

Ukrajina i Rusija imaju vise vezanih finala
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 Maj 2017, 17:07:23
Ukrajina nije učestvovala 2015, a Rusija ove godine..
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mark 12 Maj 2017, 17:08:36
Imaju, ali Rusija i Ukrajina su imale godinu dana pauze ;D
Zapravo postavimo ovo ovako - Švedska i Azerbajdžan su bili domaćini pa su bili direktni finalisti i nisu morali prolaziti kroz polufinale, tako da po tom parametru više vezanih finala od Mađarske ima samo Grčka - 8, od 2008. (kada su uvedena dva polufinala i nije bilo vise direktnih finalista osim big5 i domaćina) do 2015. Sve u svemu respekt za Mađare. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Scooby 12 Maj 2017, 17:09:24
Ko će to glasa? Mađarski Romi?
Лик не пева на ромском већ на мађарском. А свако воли да на једној оваквој манифестацији чује свој језик.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 12 Maj 2017, 17:10:29
Pa dobro, nisam bio sarkastičan, samo me je interesovalo. ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Gollum 12 Maj 2017, 17:18:57
Ok Rus i Ukr i ako im ne racunas godinu pauze nego prolaske od kako si uvedena dva polufinala pa do posl godine pred neucestvovanje, opet imaju vise.. brojte ;)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Djole89 12 Maj 2017, 18:53:52
Hvata na taj etno momenat i to je sve. Pesma je i dalje ravna katastrofi, o repovanju da ne pričam.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Milos-S 13 Maj 2017, 11:09:04
Pesma mi je onako ali zasluzio je finale. Izdvojio se u konkurenciji a i nastup je bio fin. Nisam pametan doduse kakvi su mu dometi veceras ali verovatno ne preveliki.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 13 Maj 2017, 11:11:59
Top15 sigurno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: arheometar 13 Maj 2017, 21:45:31
Dirljivo 10/10  :-*
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: arheometar 14 Maj 2017, 01:08:27
Preponosan sam na našu publiku koja je ovoj pesmi dala 12 poena.  :d1:
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Mark 14 Maj 2017, 01:16:43
Dupla 12 stigla iz Hrvatske za Madjarsku kao sto sam i ocekivao, drago mi je. Cestitke na osmom mjestu, odusevio me Joci veceras, bilo je izrazito emotivno i fino.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 14 Maj 2017, 01:18:03
Jedini nastup koji me je naježio večeras. 12 od srpske publike zasluženo :G)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 14 Maj 2017, 02:04:50
Kako je on izdominirao, svaka čast ;(:);
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: nikma 14 Maj 2017, 02:06:13
TOP 10 bravo.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Josipa. 14 Maj 2017, 02:07:46
On je jedini na koga sam se konstantno ježila.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 14 Maj 2017, 02:11:48
Steta sto nisam videu tu emociju o kojoj pricate, bio sam na pauzi u wcu. A da palim na jutjubu, ne pada mi na pamet.

I da, precenjeno.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: noOne 14 Maj 2017, 02:21:41
Nije mi nikako jasno 24 boda iz Hrvatske  :-\
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Gollum 14 Maj 2017, 02:24:31
meni je bio dobar.. do kraja pesme mi se skoro priplace :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 14 Maj 2017, 03:05:15
Meni se ovo nije dopalo. :(
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Milos-S 14 Maj 2017, 19:19:10
Odlican bio i sinoc  :G) Zasluzeno visoko. Svaka cast Madjarima. Nadam se njihovoj pobedi u skorijoj buducnosti.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Djole89 14 Maj 2017, 19:35:18
Meni je ovo jednako loše, kao i na početku. Takođe nezasluženo previsoko, iako sam negde znao da će publika pasti na ovo.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Ady 14 Maj 2017, 23:02:12
Dobar je on bio skroz! Bolji nego u polufinalu i skroz zaslužen plasman!  ;(:);
 
I srpski i hrvatski žiri dadoše maksimum (ili skoro toliko) poena svom severnom komšiji, odnosno skoro 50% ukupnih njegovih poena.
Slučajnost ili politika?
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Björn 14 Maj 2017, 23:06:13
Ni jedno ni drugo ;D

Na kraju je bio prenisko, ako ćemo da budemo ono, najobjektivniji i realni 8)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mostar036 15 Maj 2017, 00:41:10
Treci najbolji plasman Mađarske!Iako su po meni prosle godine sa puno boljom pjesmom puno losije prosli.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 15 Maj 2017, 12:35:36
Drago mi je da je ovo došlo do top 10 !_! I zbog pesme i zbog Mađara. Imam osećaj da će biti Budapest 2019 ;D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Petar 16 Maj 2017, 23:30:27
Stand-in proba Mađarske
https://www.youtube.com/v/-SGOeX8_W_s
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Aca Srbin 17 Maj 2017, 00:34:43
Баш је драго и мени због Јоција. ;(:); Заиста заслужен пласман међу првих 10.  :G) Надам се да ће мотивисати многе земље да наредних година пошаљу песме на матерњем језику и са неким традиционалним елементинма.

I srpski i hrvatski žiri dadoše maksimum (ili skoro toliko) poena svom severnom komšiji, odnosno skoro 50% ukupnih njegovih poena.
Slučajnost ili politika?
Мени је скроз очекивано што је добро прошао код нас. Уклапа ми се и у причу која пролази код наших људи и у број Мађара у нашој земљи.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Ady 17 Maj 2017, 13:57:22
Govorim o žiriju.  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Aca Srbin 17 Maj 2017, 15:27:20
Знам, али ме не чуди много ни што се нашем жирију допала. :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Niko 18 Maj 2017, 01:16:20
Drago mi je da je ovo došlo do top 10 !_! I zbog pesme i zbog Mađara. Imam osećaj da će biti Budapest 2019 ;D

Ovo kazemo svake godine kako ce sledece Madjarska da pobedi :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: mirCo 18 Maj 2017, 01:29:57
Niko nije rekao da će baš sledeće godine, ovo je prvi put..
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Miloš 21 Maj 2017, 09:43:48
Onaj video sa YouTube-a je obrisao pa evo ovde drugog... Stand-in proba - Andrii Drobotiuk

https://vimeo.com/217882938 (https://vimeo.com/217882938)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 10 Januar 2018, 12:23:54
Ah, nikada Gabi neću prežaliti :cry:
Opet slušam na repeat.
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Stole 10 Januar 2018, 13:39:15
Ni ja :( a sve su prilike da ce mi Madjari i ove godine slomiti srce ::)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 10 Januar 2018, 13:44:52
Prošle godine sam preživeo Gabi, Loreen i BQL, posle toga mogu sve :D
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Neoniej 15 Januar 2018, 22:11:25
A ovo je bila super pesma. Upadam kao padobranac nakon dosta godina, ali nema veze. :D
Nije mi se u pocetku to svidelo, bilo mi je nekako suvise cudno. Ali onda je bas bilo nekako emotivno. Iz iskustva ( :D kao i vecina ljudi ) znam da Romkinje mogu da prenaglasavaju emocije i da vrlo dobro glume, ali mi je ta devojka lepo izgledala i lepo je glumila. Bas nekako tipicno romski. Sve u svemu, svidelo mi se i slazem se sa nekim ko je napisao da treba vise da se salju pesme na maternjem jeziku. :) Mada, te pesme obicno ne pobede, ali mozda neka kombinacija engleskog i maternjeg moze da bude super.  :)
Naslov: Odg: Mađarska 2017: Pápai Joci - Origo
Poruka od: Doctor Who 16 Februar 2018, 17:32:34
https://www.youtube.com/watch?v=IF4sN4fowCQ (https://www.youtube.com/watch?v=IF4sN4fowCQ)

I Joci, pored Totove, napravio saradnju sa Bobanom Markovićem :D