Skorašnje poruke

Stranice: 1 2 3 ... 10
1
Kultura / Odg: TV
« Poslednja poruka Miloš poslato danas u 00:12:00 »
RTS Planeta

RTS je pokrenuo platformu "RTS Planeta" na https://rtsplaneta.rs. Pored verzije za računare, dostupne su i aplikacije za iOS i Android.

RTS Planeta je multimedijska internet usluga koja vam omogućava uživo praćenje televizijskih i radijskih programa Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, „catch up“ uslugu od 72 sata (odloženo gledanje programskih sadržaja), usluge Video na zahtev i Audio na zahtev (mogućnost praćenja TV i radijskih emisija u okviru Videoteke i Slušaonice), kao i pojedinačnih priča iz dopisničke mreže RTS-a u okviru celine Moj grad. Takođe, na multimedijskoj platformi RTS Planeta dostupna su i muzička izdanja PGP RTS-a.

Programska ponuda

RTS TV kanali - osnovni paket:
-   RTS 1
-   RTS 2
-   RTS 3
-   RTS HD
-   RTS SAT
-   RTS Trezor
-   RTS Život
-   RTS Drama
-   RTS Kolo
-   RTS Muzika
-   RTS Poletarac


Radio kanali:
-   Beograd 1
-   Beograd 2
-   Beograd 3
-   Beograd 202


Posebni prenosi uživo:
-   Sportski multi prenosi – prvenstva, lige
-   Koncerti i muzički festivali
-   Kulturni multimedijalni projekti


RTS Videoteka

U Programskom arhivu TV Beograd od 1958. godine, kada je počelo emitovanje televizijskog programa, čuva se arhivsko blago od nacionalnog značaja, koje je svojevrsno svedočanstvo kulturnog miljea, političkih, društvenih, socijalnih i drugih prilika Jugoslavije, Srbije, ali i šireg evropskog i svetskog konteksta druge polovine dvadesetog veka do danas. Iz bogate TV produkcije najstarijeg nacionalnog emitera u okruženju u okviru VoD usluge RTS nudi najkvalitetnije i najraznovrsnije sadržaje svih programskih žanrova, od aktuelno-informativnog, preko obrazovno-naučnog, kulturno-umetničkog, programa za mlade, dečjeg, zabavnog, muzičkog, sportskog programa do kultnih serija RTS-a. 

Nacionalni bioskop

RTS Planeta u svom Nacionalnom bioskopu donosi kultna ostvarenja jugoslovenske i srpske kinematografije. Pored ostalog, na repertoaru će se naći nove, remasterizovane verzije najgledanijih filmova domaće produkcije. 

RTS Slušaonica

Jedan od najstarijih radija u Evropi, Radio Beograd u Slušaonici predstavlja ono što niko drugi nema - od najstarijih snimaka iz Srbije iz treće decenije 20. veka, do jedinstvenih informativnih, zabavnih, muzičkih, dečjih, kulkturnih , naučnih i drugih modernih sadržaja današnjeg vremena. Slušajte  glasove srpskih velikana, najkvalitetniju muziku, od prvih zvučnih zapisa do novih snimaka legendarnog Studija 6 Radio Beograda, kultne i nagrađivane stare i nove emisije naša četiri programa Radio Beograda 1, Radio Beograda 2, Radio Beograda 3 i Beograda 202. 

Moj grad

Posebna pažnja u TV ponudi posvećena je pričama koje stižu iz 25 gradova širom Srbije preko Dopisničke mreže RTS-a. Na jednom mestu, u okviru VoD usluge Moj grad, konzumenti platforme imaju mogućnost da prate slike iz gradskog i seoskog života. Kroz sveobuhvatnu sliku svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže sa terena, pratimo puls Srbije, uz informacije o važnim događajima, životnim problemima.  Vesti iz prve ruke u kriznim situacijama, slike koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Od severa Srbije, preko šumadijske pitomine, do južnjačkih običaja Vranja, Kosova ili Niša, reporeti RTS-a u svojim pričama čuvaju istoriju i neguju običaje.

PGP RTS

Korisnicima OTT platforme Radio-televizije Srbije biće dostupna i muzička izdanja PGP-a. Prva ploča sa znakom PGP - RTB je objavljena oktobra 1959.  To je bila prva samostalna ploča i prvi veliki hit “Zvižduk u 8” Đorđa Marjanovića. Od prvog singla “Kafu mi draga ispeci”, Cuneta Gojkovića do danas izdat je veliki broj reprezentativnih i ekskluzivnih izdanja, od kojih PGP na OTT-u predstavlja izbor najboljih. U bogatoj istoriji produkcije gramofonskih ploča, potom kaseta i kompakt diskova, pa do najnovijih digitalnih izdanja PGP je realizovao i u svojoj fonoteci sačuvao više od 18.000 izdanja ili oko 200.000 pesama. Zato PGP sa pravom nosi epitet rizničara muzičkog blaga Srbije.
2
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Mađarska 2018
« Poslednja poruka ivana-ns poslato danas u 00:07:29 »
2. grupa (27. januar):
AWS, Gergely Dánielfy, Gábor Heincz 'Biga', Maya n Peti, Nene, Odett, Peet Project, SativuS, Viki Singh, yesyes.

3. grupa (3. februar):
Andy Roll, Roland Gulyás, Ham ko Ham, Cintia Horváth & Tomi Balogh, Tamás Horváth, Maszkura és a tücsökraj, Nova Prospect, Szőke-Kökény-Szakcsi, Reni Tolvai, yeahla feat. Viki Eszes.
3
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Kipar 2018
« Poslednja poruka noOne poslato danas u 00:03:56 »
Tek sam sad skuzio da je ovo ciparska tema, a ja uporno mislim da je ona u konkurenciji u Grckoj :D Svejedno, nebitno
4
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Kipar 2018
« Poslednja poruka noOne poslato danas u 00:01:48 »
Odlicno! Sjecam se da sam pomislio davno kad sam cuo tu obradu zasto je ne posalju na ESC.
5
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka noOne poslato danas u 00:00:40 »
A dobro, to sve ovisi od konkurencije, nastupa, ali i ja imam tako neki osjecaj ovako naslijepo.
6
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Kipar 2018
« Poslednja poruka Majsta94 poslato danas u 00:00:09 »
To je ona !_!
7
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Kipar 2018
« Poslednja poruka Stole poslato danas u 00:00:02 »
Jeste. Nadam se da ona ide !_!
8
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Kipar 2018
« Poslednja poruka noOne poslato 23 Januar 2018, 23:59:21 »
Je li ona obradila Golden boy? Jel to ta pjevacica
9
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka Stole poslato 23 Januar 2018, 23:59:13 »
Ja mislim da bi bila izmedju 10 i 15 mesta.
10
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka noOne poslato 23 Januar 2018, 23:58:13 »
Sta ja znam, nije mi losa pjesma, ali volio bi da je neka jaca na Beoviziji. Sjecam se da sam to napisao i prosle godine na osnovu onog djelica da mi nije nesto wow.

Da kojim slucajem ode na ESC mislim da je za finale sigurna, a za plasman stvarno ne bi bio pametan.
Stranice: 1 2 3 ... 10