Skorašnje poruke

Stranice: 1 2 3 ... 10
1
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka Björn poslato danas u 17:25:11 »
Anketa me jako nervira. Ne moze tako bez pesama   ::)
2
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka mirCo poslato danas u 17:24:52 »
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/2980863/anketa-glasajte-ko-treba-da-ide-na-evroviziju-ovo-je-zvanican-spisak-ucesnika-beovizije-hajde-da-vidimo-koga-srbija-zeli-da-vidi-u-lisabonu


TOP 5

Dušan Svilar - 19.9%
Sanja Ilić i Balkanika - 15.5%
Niko od ponuđenih! Želim nekog ko nije na spisku! - 12.42%*
Ivan Kurtić - 10.93%
Maja Nikolić - 9.14%
Sevdah bejbi - 6.36%
3
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka Petar poslato danas u 17:22:37 »
Nadam se da će mirCo naučiti do 2039. da uvažava mišljenja drugih forumaša. To će mi biti novogodišnja želja te godine.
5
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka mostar036 poslato danas u 17:19:54 »
6
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka mirCo poslato danas u 17:19:37 »
I ja mislim da je tesko da Balkanika ne ode, ovako na 'gluvo'.
Videcemo... Mislim da ce ovi nabrojani jedino biti konkurentni. Ovaj mali iz Pinkovih Zvezdica nema sanse, da je Mateja jos i mozda, ali ovaj tesko.

Ja se radujem samo Borisovoj pesmi, ali ne mislim da moze nesto veliko da uradi.

MissEuro i dalje ostala na putu dobrog razmišljanja, za razliku od pojedinaca. !_!
7
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka hipotalamus poslato danas u 17:18:54 »
Ovo od Ramba Amadeusa mi zvuci dobro ovako na gluvo
9
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka Brljava Grozda poslato danas u 17:18:33 »
Helo, društvo. Krenulo opet ovo RTS- ovo podhebavanje siromašnih TV pretplatnika?
Kapiram da ove godine u konkurenciji nema ni Žekija (mada, tko će ga znati?!), ni Šerifa... što će reći da je po logici stvari koridor otvoren trećem muzičkom ibermenšu u nas... ostavljeno je prazno mesto i  za pokojnu Maja Marković , pokojni "Peti element" , ali je zato tu polumrtva Saška Janković, koja će kao primer sterilne i aseksualne i aharizmatične kontese, dakako, pokupiti  dosta od umjetnog šlaga našeg, nadasve, modernog žirija. . Danijel Pavlović : ne nikako, pogotovo pošto je i izvođač svoje autorske pesme, koja je, potpisujem, 70 % recikliranih Molitvi i drugih naricaljki. Uostalom, nije prošlo dovoljno vremena od kad je neko iz razuđene obitelji Šerifović predstavljao Srbiju (u tom smislu nemam ništa protiv Roma, ali pošto su oni u ovoj zemlji ipak manjina - nema smisla davati im većinsko učešće na bilo kom takmičenju koje je šaržirano nacionalnim elementima).Pojma nemam ko je i zašto ( što je još važnije) izvukao iz sarkofaga, balzamovanu i mumificiranu Lanu Toković, koja je najveće dostignuće u karijeri imala kada je , kao član JUL-a ili SPS-a komponovala himnu Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva , a tripovala se da je moderni Betoven ( pre muški zbog čeljusti koje su androgine, ako ćemo da budemo fini, a muškaračke, ako ćemo da budemo iskreni) . U odnosu na pomenutu i učešće Goge Sekulić,  Vesne Rivas, Bube  Miranović, pa možda čak i Vanese Šokčić, bilo bi smislenije.
Samozvani Amadeus i još samozvaniji Rambo alijas Silvester opet pokušava da se “posere” po takvom kič defileu kao što je Pesma Evrovizije, što bi bilo analogno eksperimentu da se po gejovima ( da se odrazimo po naški) “popiški” tako što će javno nekom da izvrši felacijo ( opet po naški), znam da na dobro neće da izađe i ne vidim svrhu tih egzibicija.
Ove ostale ću sasvim  da zanemarim, od baba – dede Svilara do anonimusa i psihošizofiz Majurde, te ostaje Balkanika , eventualno Biber, ali ne sa onim grotesknim lažnjakom Adila – pobednikom Pinkovih zvezda Kurtovićem-Murtovićem , ono sa nekakvim di-džejom  moglo bi da bude ok, pogotovo sa nekim zanimljivim vokalima. I zašto spominju Lea Martina i Miligram po ovim našim prežutelim tabloidićima  ( (Milija, koji je, izgleda, prso ko stari bambus kad pokušava da od onog bolno praznjikavog tipa s kompleksom Pinokija – malog Stev’ce i sebe napravi nekakvu zvezdu  , (kontam da mu je životna i NEDOSTIŽNA  želja da napuni Ušće ko bivša štićenica mu) napravi , pogotovo posle onakve karijere i pesama sa kevom nacionale)  ).
Ovako, nasuvo, daklem, držim fige Balkaniki i Sanji  Iliću, afkorz. Ljubi vas Grozdica!
 ;(:); ;(:); ;(:); ;(:); ;(:); ;(:); ;(:); ;(:);
10
Beovizija 2018 / Odg: Beovizija 2018 - učesnici
« Poslednja poruka nikma poslato danas u 17:16:27 »
Ko je autor Svilarove pesme? Sta je inace radio?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Stranice: 1 2 3 ... 10