Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 10
91
Alternativna takmičenja / Odg: TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO - SEZONA 3
« Last post by Bebi on 23 May 2018, 21:28:37 »
I sad da pohvalim Bebija i njegovu imitaciju, tek sam danas poslušao, kakav si ti lik, jaoo! Imitacija svojstvena samo i isključivo tebi, obožavam etno momente i Daničino zavijanje ovdje :D Ako bude četvrte sezone TGZP-a, OBAVEZNO da si opet takmičar, molim te!!  :-* ;zv:)

Mnogo ti hvala na ovom komentaru, znaš koliko volim da izmamim osmeh na lice ljudima, a ti uvek jako dobro razumeš mnoge stvari koje se tiču mene.  :-*

Takođe, da ne citiram ostatak posta apsolutno delim isti stav kao i ti (ma da li ja to nemam sopstveno mišljenje? :D ). Zavlačenje od tri nedelje i ne puštanje nikakvog pp-a povodom toga jeste čist bezobrazluk podstaknut ko zna kakvim kompleksima više vrednosti, jer u ovom slučaju to ispada tako, ja se izvinjavam ako preterujem. Samoproklamovani hejter (samo ne znam ko ga je tako posmatrao) je na ovaj način potvrdio svoj status koji je sebi dodelio, a tim povodom svi možemo da se ugledamo na euronikov baner i poželimo Bože ipak ne bih tako da postupam.

Svako dobro ostalim takmičarima i veoma smo vam zahvalni i Mark i ja što nas svaki put ispoštujete, kao što se mi bezpogovorno trudimo da svaku vašu zamerku uvažimo.  :-*
92
Alternativna takmičenja / Odg: TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO - SEZONA 3
« Last post by Leo Cezar on 23 May 2018, 21:08:46 »
Ocekivao sam bolje komentare za Bebeka kad ono obrnuto  :D

Ziri  :-*
93
Alternativna takmičenja / Odg: TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO - SEZONA 3
« Last post by Mark on 23 May 2018, 21:05:48 »
Eto, to je to što se komentara tiče, sutra ćemo vidjeti i tko je pobjednik ove duple, četvrte emisije. Hvala ovim putem i Novinaru na gostujućem žiriranju.  :G)

I sad da pohvalim Bebija i njegovu imitaciju, tek sam danas poslušao, kakav si ti lik, jaoo! Imitacija svojstvena samo i isključivo tebi, obožavam etno momente i Daničino zavijanje ovdje :D Ako bude četvrte sezone TGZP-a, OBAVEZNO da si opet takmičar, molim te!!  :-* ;zv:)

I još jedna stvar, nešto što sam mislio ne reći, ali protiv nekorektnog ponašanja nikad u životu nisam mogao nit ću ikad moći. Svih vas sedmoro ste zaslužili naklon do poda jer stižete imitirati, imate utrku s vremenom, oćete li stići ili nećete, i na kraju nam ponudite u globalu sjajne finalne proizvode, a vaš (sada već bivši) osmi kolega, koji se prije početka showa najavljivao kao ekskluziva, elita i slični takvi epiteti (ironično), se nije udostojio ni da vama takmičarima poželi sreću u nastavku natjecanja, nit da se očituje po pitanju neslanja svojih snimaka, iako je bio upitan oko toga više puta, pa je zbog toga onda i show kasnio cijeli jedan dan, ukratko, ispao je apsolutno nefer, nekorektan i bezobrazan prema svima koji čine ovaj show. Jedan post u zadnjih par dana bi bio sasvim dovoljan, ali ni do toga nije došlo. Jer ipak, dive, elite i ekskluzive rade što ih se prohtije, jer su tako u mogućnosti. Svi vi ostali, samo jako dalje, sjajni ste i imate naše (govorim u Bebijevo i moje ime) duboko poštovanje!  ;(:); ;(:); ;(:);
94
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Izrael 2018: Netta Barzilai - Toy
« Last post by bojan92 on 23 May 2018, 21:04:16 »
Sad je bila na Play radiju!!! ;:)) ;:)) ;:))
Srcku sam dobio!
95
Eurovision Song Contest 2018 / Odg: Spasi svog favorita 2018
« Last post by bojan92 on 23 May 2018, 21:02:22 »
Svica :(
96
Alternativna takmičenja / TGZP komentari #anhe
« Last post by Mark on 23 May 2018, 20:56:17 »

ANHEL

Bebi: (Ž) Pevaš kao da udišeš nikotin, gušiš se i ovo mi je presmešno da ne mogu da prestanem, ovo mi je trebalo u ovom trenutku hahahha. :D :drug:   Nastup bizaran po ko zna koji put, kakav prizor kao meda neki plišani koji peva maloj deci. :D (M) Taman gde treba čudno da zvučiš ti zvučiš obično, to me je sasvim šokiralo. I dalje sam u šoku.  Ovo si ti samo otpevao sebi za dušu kako mi se čini. ;D

ivana-ns: (Ž) Ovo je više karikiranje nego imitacija..Liči u nekim momentima na Natašu, ali mislim da nije bilo potrebe da se u tolikoj meri ide u tom pravcu.. (M) Dobro otpevano, ali je moglo da bude uneto i malo više imitacije, za koju je itekako bilo prostora.

Mark: (Ž) Ne znam zašto imam osjećaj da ti sve imitacije dosad jako liče jedna na drugu, a nije baš da si dobivao međusobno jako slične zadatke. Al' dobra je Nataša, ne mogu reći ništa loše s obzirom da je u pitanju ovakav klasik od pjesme. Samo isto kao i kod Kakashija, Alekseyeva…, malo energije još i ekspresije, ipak je riječ o tužnoj ljubavnoj baladi, treba prikazati tu bol. Svejedno ovo mi je možda i najbolje tvoje izdanje dosad. (M) Žarko ima baš prepozatljiv vokal, moramo priznati, tako da mi je nedostajalo te imitacijske približnosti originalu, ovako mi je čisti cover. Al' imaš baš ugodan glas, što jes' jes', bez obzira na intonativne probleme. I ono što je plus u odnosu na skoro sve ostale u ovom krugu je to što se fino držiš matrice i nema iskakanja, kašnjenja, brzanja i takvih stvari, bravo.

Novinar: (Ž) Strofe nisu bile loše, ali referen mi se najviše dopao. Mislim da jako dobro odrađuješ izazove.  (M) Moja omiljena pjesma od S.A.R.S.-a. Sasvim korektno odrađeno, bez da bih išta dodao, ili oduzeo.
97
Alternativna takmičenja / TGZP komentari #STEFIX
« Last post by Mark on 23 May 2018, 20:54:47 »

STEFIX

Bebi: (Ž) Zamišljam te kao raspalu trandžu sa ibarske magistrale koja jedva čeka da odradi svoj nastup dok pije rakiju, s nogu, a dok je za guzu štipka masan čovek pun deviza.  (M) Definitivno te ne zamišljam da goriš uz ovo, čak si više zazvučao kao Cane u drugom delu ali zanimljivo svakako, dobro ti došlo. :D

ivana-ns: (Ž) Zanimljivo, iako je moglo i bolje. Dobra ideja da se onaj razgovor na početku malo izmeni, ali mi se ne dopada promena akcentovanja reči (zvuči pomalo neprirodno). Ostalo manje-više OK, imao si manjih problema sa ritmom, ali vidi se da je i tebi bilo zabavno (smeh usred pesme). I da, zašto "fjer" (ako sam dobro čula)? (M) Nisam mislila da ću to napisati, ali imitacija Lidije je bolja (iako ni ona nije bila sjajna). Ovo je, barem po meni promašena imitacija (mada nije baš ni lagan zadatak), čini se da nisi imitirao originalnog izvođača već skoro pa neku metal grupu kako izvodi ovu pesmu..

Mark: (Ž) Početak je looooooool, bravo. Jako mi je zabavno ovo, a vidim da je i tebi bilo veselo u refrenu, s onim praskom u smijeh. Jedino –gdje si čuo Lidiju da izgovara „fjer“ umjesto fer? Para uši malo. Drugo stvarno nemam što dodati, jako dobro, Stefikse, jako dobro. (M) Realno, ovdje nema puno prostora za imitaciju, al' fino si skinuo ta Akijeva prenemaganja (možda malo previše na momente) i osjeti se rok vajb u vokalu, to je najbitnije. Budi sretan zapravo što si dobio ovakav zadatak jer si dokazao da se zaista možeš snaći u najrazličitijim žanrovima. Definitivno si mali showman.

Novinar: (Ž)  Jako volim ovu pjesmu. Imitacija je veoma zabavna. Naravno, uvijek može bolje, ali sve u svemu mislim da si se potrudio ( kao i svi ) i veoma dobro odradio imitaciju. (M) Izvedba mi se veoma dopala, no samo mi je par stihova zasmetalo, malo mi je bilo pregrubo otpjevano. Ipak, jako dobro odrađeno.
98
Alternativna takmičenja / TGZP komentari #JOSIPA.
« Last post by Mark on 23 May 2018, 20:52:35 »

JOSIPA.

Bebi: (Ž) Mislim da posle tvog nastupa bih definitivno pojeo još koji kolačić, ali plašim se da me ne zadesi Marinina vizija života. Slatko ko kolačić~mmmm. (M) Zvučiš kao drogirana Beti Pub iz Drawn Together. :D  Nekako su više kauboji za tebe nego metalci, to je ipak druga vrsta prljavštine. :D  ajajaj, smeh koji si izbacila. :D

ivana-ns: (Ž) Malo čudna matrica, mada ne škodi preterano..Dosta dobro si se snašla sa Marinom, nemam neku veću zamerku. Svidela mi se imitacija. (M) Moglo je još malo više u pravom rok maniru i onda bih mogla da kažem da je perfektna imitacija..Odlično si izdržala sva ona ponvljanja refrena na kraju a da ne ostaneš bez daha (iako je u jednom trenutku bilo kritično (možda mi se pričinilo)).

Mark: (Ž) Nisam se ni na trenutak pribojao da ćeš imati problema s ovom imitacijom. U strofama slatko, u refrenu odvažno, baš onako kako ovo treba biti. Bravo. (M) Primjeti se da si snimala doslovno u zadnji čas ovo, bilo je tu i iskakanja iz matrice, a nedostajalo je i imitacije donekle (nakon Ring of fire, iskreno sam očekivao da ćeš i ovo oduvati), ovo je ipak r'n'r, treba tu žestine i mora boljeti grlo, inače džabe sve. Dobro, malo preuveličavam, ali shvaćaš poantu, a vjerujem da i sama znaš da je moglo bolje. 

Novinar: (Ž) Divna izvedba. Baš mi je djelovala kao neka magična pjesmica. Naravno, ovaj dio ti je kao ženskom kandidatu najviše odgovarao. No, veoma dobro urađeno. (M) Kako ti je ženski dio zadatka bio bolji, tako je ovaj teži. No, i njega si veoma dobro odradila. Samo mi se čini da ti je ono "motori" bilo teško ispjevavati, što u potpunosti razumijem. Bravo! 
99
Alternativna takmičenja / TGZP komentari #LEO CEZAR
« Last post by Mark on 23 May 2018, 20:50:53 »

LEO CEZAR

Bebi: (Ž) Jooj, početak me je probo u plućno krilo. Grči mi desna strana tela. Kida kad krene dramatična kulminacija i to je to, super sviđa mi se nastup! Tebi je Kaliopi sudbonosna! (M) Sad tek kontam da R nekad nestane! Ovo je kako treba i maltene mislim da refren daje pravi pravac, strofe me opet vode negde drugde, klasična vaga nudi svašta. Mogu reći da sam zadovoljan, nekako.

ivana-ns: (Ž) Ovde je izvučen skoro pa maksimum maksimuma, da je bilo još malo više pogođeno u onim višim tonovima u finalnom delu pesme, moglo bi se reći da je i blizu originala. (M) Čini se da su u muškom delu bili malo teži zadaci (pretpostavljam da se ne opustite baš potpuno) pa tako i ovaj "upada" u tu grupu. Dobra imitacija, barem što se načina interpretacije tiče, glasovno je moglo da zvuči još malo više kao original, ali nije loše ni ovako..

Mark: (Ž) Ovdje je, od same imitacije, možda čak i bitnija emocija, rekao bih da je ona krucijalna. Teško je imitirati Kaliopi, a ti si se tu jako dobro snašao, svaka ti čast na tome što sve možeš sa glasom i koliko si sposoban transformirati ga. Ono što mi je falilo je eksplozija na onom dijelu „SVE SU MI MOJE UZELIIIIII“, vjerujem da su i drugi dok su slušali čekali baš taj dio, a ti si to proračunato i lukavo zamaskirao i odradio malo mlako, vjerojatno pribojavajući se mogućih falševa. Svejedno, opet si se vratio na one početne, odlične staze. (M) Bebek ima baš prepoznatljiv vokal, ovo mi nije baš zvučalo kao on (u globalu, na djeliće sekunde jest, u refrenu je bilo bolje baš), tako da s tog aspekta je moglo bolje, ali recimo, kod tebe je plus to što si energično ušao u izvedbu i cijelo vrijeme nisi gubio taj elan i energiju. Simpatičan ti je izgovor slova „L“ u pojedinim situacijama.

Novinar: (Ž) Početak odličan, i sad dolazi onaj vrhunac. Priznajem da si ga fantastično izveo. Bravo! (M) Kako slušam imitacije, sve govorim ovo je najteže, prvo Zdravko, pa Džej, a onda dođe Bebek. Odlično si skinuo ono njegovo pjevanje i dobro odradio ovu tešku imitaciju.


 
100
Alternativna takmičenja / TGZP komentari #ALEKSEYEV
« Last post by Mark on 23 May 2018, 20:49:12 »

ALEKSEYEV

Bebi: (Ž) Ovo mi je milozvučno, jeste da nije poljoprivreda ali je po konceptu Kajli Minog, ceo spot je skinula. Možda da si bolje pevao Sama sultaniju osetim orijent kod tebe. (M) Sve je kao stojiš na litici balkona spreman da skočiš. Umro sam kada si izgovorio „ja ću da poludim“ :D Imaš smisla za dramu to mi drži pažnju. :D

ivana-ns: (Ž) Matrica je malo tiša u odnosu na tvoj glas, mada pretpostavljam da je do kvaliteta na koji si se i sam žalio. Sve u svemu dobra imitacija, moglo je malo življe jedino, malo je usporeno (mada se meni možda samo čini).  (M) Dobro odrađena imitacija (ne znam zašto misliš suprotno), jedino u refrenu nije trebalo da pevaš baš toliko "duboko" (rizikujem da ponovo zvučim kao neki profesor pevanja, ali šta ću..  :D )

Mark: (Ž) Možda se i varam, ali mislim da se baš primjeti koliko se ugodnije osjećaš s ovakvim zadacima. Lijepo je ovo, kul su mi ovi diskretni trileri, mada isto kao i kod Kakashija, moglo je toga biti još. Dragana je ovo, treba malo više živosti, visokih tonova, onako sve over the top. (M) Ti si u ovom krugu dokaz koliko ste vi takmičari nekad pretjerano nesigurni u sebe. Kukao si kako je ovo loše, a uopće nije, ni približno. Puno mi je bolje od ženske izvedbe, lijepo ti se uklopio vokal, ima tu i one Čolićeve teatralnosti u izvođenju, to mi je odlično. Jedina zamjerka je ovo ispadanje iz matrice, okej, možda i nije najbolja, ali ne vjerujem da je baš bila toliko loša da se na momente TOLIKO izgubiš. Na to je trebalo malo više paziti, ostalo je sve tip-top, bravo.

Novinar: (Ž) Koliko si govorio da je loša imitacija, mislio sam da je baš neki užas. Naravno da izvedba nije loša, te sve u svemu dobra imitacija jedne velike zvijezde. (M) Jako težak zadatak, ali jako dobro odrađen. Dobro si otpjevao numeru i mislim da si se potrudio u izvođenju ove imitacije.

 
Pages: 1 ... 8 9 10