OGAE Serbia zone > OGAE takmičenja

OGAE Video Contest 2017: Marija Šerifović - Deo prošlosti

(1/4) > >>

Miloš:
Nakon prošlogodišnje pobede OGAE Ujedinjeno Kraljevstvo sa video spotom za pesmu "Hymn For The Weekend", njihovo udruženje je domaćin ovogodišnjeg takmičenja OGAE Video Contest. Pošto se prikupe svi predlozi, uslediće glasanje koje je planirano za novembar, dok se rezultati očekuju 20. decembra.

SRPSKI IZBOR ZA OVC 2017
Na domaćem izboru za OGAE Video Contest 2017. učestvuje 13 spotova. Pravo glasa imaju članovi OGAE Srbija i članovi foruma koji nisu članovi OGAE Srbija, a registrovani su do 02.09.2017. i imaju napisanih bar 20 smislenih postova. Poeni članova foruma će zbirno vredeti kao glas jednog člana našeg udruženja. Glasa se po evrovizijskom sistemu, dodeljujući 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena. U slučaju da dva ili više spotova imaju isti broj poena, prednost će imati spotovi za koje je glasalo više glasača, a ako je i taj broj jednak, onda se prednost daje spotovima koji imaju više većih ocena. Glasovi se šalju meni putem privatne poruke do nedelje, 24. septembra do 23:59. Akcenat je na spotu, ali treba uzeti u obzir i kvalitet pesme, jer se ranije pokazalo da bolje prolaze spotovi koji su snimljeni za kvalitetnije pesme.
PREDLOZI ZA OGAE VIDEO CONTEST 2017. 1 Ceca - Nevinost 2 Emina Jahović - Protiv svih 3 Emina Jahović feat. Milica Todorović - Limunada 4

Stole:
Slaba konkurencija, jedino Ceca, Marija, Sasa i Milica valjaju. Bogicevickin video je lep, ali zakazao u montazi  :D

Majsta94:
Mislim da sam 11 ovih spotova ja predložio :D Nisu neki vrhunski spotovi većina, ali nije bilo mnogo izbora za ovu godinu. Ne znam za koga da navijam :D

mirCo:
Ubedljivo Limunada! Eventualno Ego, Kažeš ne i Operisan od ljubavi. Mada, kakvi spotovi ovde uopšte prolaze? Sa nekom pričom ili mogu i neobavezni?!

Stole:
Sta se sa ovim desava? Kad ce rezultati?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju
Powered by SMFPacks SEO Pro Mod | Mapa sajta