Moze i te kako da pomogne. A postavljanje totalnog amatera da se uci na SP ne pomaze nikome. Njemu prvom najvise odmaze, samo sto i to treba on sam da ima kapacitet pa da razmislja dugorocno i da shvati u sta se upleo. Mi smo uvek i imali dobre igrace, imamo ih i sada. Razlog zasto nismo imali uspeha lezi u vise stvari a jedna od njih se tice i struke. Mi od Antica (sa izuzetkom Muslina) nismo takoreci ni imali selektora. I oni koji su imali kakav-takav potencijal su vrlo brzo odlazili a onda su njihove zamene bile 10 puta losije. I tako se vrtimo u krug konstantno. I sad kad smo i napravili nekakav iskorak, opet rusimo to sve i opet krecemo ispocetka sa trenerom koji zapravo nije trener nego maskota. Kad se budemo izblamirali na Mundijalu, maskota ce se skloniti i doci ce opet neko nov i tako u nedogled.
Scooby, slazem se da je Mihajlovic zestoko zas*ao nakon one utakmice sa Belgijom ali pred kraj kvalifikacija je pronasao tim i dobili smo igru. Vels smo (ponovo) pregazili i tamo, sa Hrvatskom smo isto odigrali odlican mec i mogli do pobede, Makedoniju smo lagano pobedili. Lutao jeste i pravio mnoge greske ali je greska sto smo ga oterali, to je sad i vreme pokazalo. Jer, da je on ostao selektor, mi bi igrali EP garantovano. Ovako smo dobili doslovno "Dick" u vidu Advokata a onda je Curcic zakucao poslednji ekser. Mihajlovic je sada, ironije radi, jedan od nasih najcenjenijih trenera a uz to jedan od retkih koji rade u top ligi.
Ima on mnogo rupa i mana ali ogresili smo se o njega definitivno.