OGAE Serbia zone > Aktivnosti, pitanja i predlozi

Delta City Speed Dating

(1/3) > >>

Miloš:

Pronađi drugu stranu srca za Dan zaljubljenih u Delta city-ju!
Delta city i OGAE Srbija za Dan zaljubljenih 14. februara organizuju Speed dating – brz, uzbudljiv i interesantan način da upoznaš srodnu dušu i odlična prilika da upoznš osobu suprotnog pola za ljubav ili prijateljstvo ili jednostavno da provedeš uzbudljive trenutke sa novim ljudima koji dele tvoja interesovanja!

Budite brzi jer prvih 20 punoletnih devojaka i mladića, dobija privilegiju da učestvuje u jednistvenom naizmeničnom brzom upoznavanju za Dan zaljubljenih 14. februara u 16,30 časova u centralnom holu Delta City-ja! Prijavi se putem interneta ili na Info pultu Delta City-ja i osvoji lepe nagrade! Prijave traju do 13. februara!

Pravila
10 devojaka i 10 mladića dobijaju pločice sa svojim imenom i postavljaju se u startnu poziciju tako što sede jedni naspram drugih, razgovaraju i upoznaju se dok se ne oglasi zvučni signal. Nakon zvučnog signala, mladići se rotiraju za jednu poziciju, dok devojke ostaju na svojim mestima. Proces rotiranja traje sve dok mladić iz prve startne pozicije ne dođe na poslednju, desetu, poziciju.

Po završetku rotiranja, svaka devojka i mladić zapisuju po jedno ime koje predaju voditelju. Voditelj izvlači cedulju prve devojke čita ime mladića i kod njega proverava da li je na cedulji ispisano ime te devojke. Ako se imena podudare, dobijamo pobednika, ako ne, nastavljamo dalje sa izvlačenjem.

U slučaju da imamo više pobednika, slučajnim izvlačenjem određujemo pobednika koji dobija glavnu nagradu, a ostali parovi dobijaju utešne nagrade.
Specijalni gost: Ivan Petrović

Prijavite se na www.evropesma.org/DanZaljubljenih

Linkback: http://forum.musicserbia.rs/index.php?topic=1813.0

Miloš:
Hoće li neko da se prijavi? Biće sigurno zanimljivo! Popodne dođete na Speed Dating, a uveče pratite naš izbor za ESC! ;zv:)
Speed dating za Dan zaljubljenih!

Dario:
Suprotngo pola :) Lepo zamisljeno, al sta ja tamo da uzponam, drugaricu? :)

Miloš:
Pa može i to, ne mora samo cilj da bude ljubav, već i drugarstvo  :) Prijavite se, dođite. Gostovaće Ivan Petrović, a biće i zanimljiva voditeljka, ali da ne otkrivam o kome se radi.

Petar:
Ako je Ana Mihajlovski Grubin, dolazim :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju
Powered by SMFPacks SEO Pro Mod | Mapa sajta