Autor Tema: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!  (Pročitano 5814 puta)

 • Kakashi
 • Hero Member
 • *****
 • Poruke: 5.656
 • Zemlja: hr
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #30 poslato: 02 Jun 2016, 10:15:58 »
RTVG  POSTAJE OZBILJNA TV KUĆA!

Ćana je predložila u pismu izravno iz manastira našoj šefici delegacije Maji Nikolić kako bi ovaj put  bilo dobro ciljati na jednostavnost. Kako saznajemo od šefice odnosa s javnošću Jovane Tipšin naša Ćana će još neko vrijeme provesti u samostanu. Gdje je otišla na duhovno pražnjenje.

Glavni stožer RTVG-a se nakon razocaravajuceg predzadnjeg mjesta R.I.N.E u polufinalu odlucio sasukat rukave te su kako doznajemo našu pjesmu za Zrenjanin  birali  15. jako važnih osoba iz našeg grada.(gl.producenti, menaderi,izvodaci)

Maja se uspješno oporavila od svih događaja koje su joj priredili u Vrnjačkoj Banji te je spremna za nove pobjede
« Poslednja izmena: 02 Jun 2016, 10:23:01 Marijo »
FALLING doesn't give you a reason to give up as long as you BELIEVE

OGAE Serbia forum


 • tetsujin
 • Golden Member
 • ******
 • 'cause there is a light guiding my way ...
 • Poruke: 10.867
 • Zemlja: nl
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #31 poslato: 02 Jun 2016, 11:13:12 »

Verka Serduchka: Ne predajemo se! Šaljemo superiška poskočicu. U suradnji sa somborskom delegacijom radimo na nastupu.

Verka Serduchka je danas izjavila kako intenzivno naša delegacija radi na nastupu u Zrenjaninu. Šaljemo vrlo veselu pjesmicu za koju se nadamo da će dići publiku na noge i potaknuti na plesuckanje. A uz to je i velika regionalna zvjezdica.  8) :crazy:

Verka je dodala kako se ukus na SSC promijenio i da mi ne možemo parirati takvome stilu glazbe no mi ćemo se truditi.

Na pitanje da iskomentira rezultat Maje Šuput samo je kratko pokazala:I dodala: "Ljudi nemaju dovoljno ukusa da shvate onakvo remek djelo Maje Šuput. Ona je doslovno razbila dvoranu. No nema veze idemo dalje. Zagreb može bolje. Prošli smo kao Izrael 2014."   8)

U tajnosti je dogovoreno kako će somborska delegacija napraviti nastup za našu pjesmu jer imaju gro iskustva s nastupima Lane Jurčević.

Pored toga dogovara se još u koju ekipu ćemo pristupiti - Sokiću ili Kiti. Nekako naginjemo na Kitu jer nam je prirodna ali ćemo još dobro odvagnuti.   :drug:

Dogovaraju se i gostovanja u Varaždinu, Kikindi, Zrenjaninu, Apatinu, Velikoj Gorici, Sarajevu, Vrnjačkoj Banji, Beogradu i Prištini. S nekim delegacijama smo u dogovoru no još se ništa ne zna. Nemamo mrtve koji bi urgirali za nas. Stoga ćemo morati kontaktirati HDZ (a.ka. KraDeZe) da dovedu mrtve i glasuju za nas po drugim gradovima.

Delegaciju je pozdravio i naš rodonačelnik a.ka. rodijak Milan Banditić koji je skoro pa umro kada je čuo pjesmu kakvu šaljemo ...I amar prestar aen. The world is changed. Han matho ne nen. I feel it in the water. Han mathon ned cae. I feel it in the earth. A han noston ned gwilith. I smell it in the air. Much that once was is lost, for none now live who remember it.

 • mirCo
 • Golden Member
 • ******
 • #INFESrbija
 • Poruke: 29.833
 • Zemlja: rs
Važno saopštenje!
« Odgovor #32 poslato: 02 Jun 2016, 11:17:59 »

Specijalno za Srbovision.tv Tijana Vojtehovski: ''Nema šta tu puno da se kaže, keva i Marija su na odmoru, ja ne mogu sve sama, al' moram priznati da je ovoj odluci najviše doprinela neljubaznost, kao i drsko ponašanje, grada domaćina! To je to, mir u svetu i glasajte za Sombor!''


Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #33 poslato: 02 Jun 2016, 11:52:51 »
Organizatori poručuju:"Koga nema, bez njega se može!"

Pripreme za predstavljanje učesnika 103. izdanja Srbovizije polako ulaze u završnu fazu i prema rečima tima koji je zadužen za istu, sve teče po predviđenom planu. Do ovog trenutka u grad je pristiglo 20 delegacija što znači da su ispunjeni uslovi za održavanjejednog polufinala i finalne večeri (nešto kasnije). To je bio povod za susret sa šeficom zrenjaninske delegacije i jednom od kopredsednica SBU, Leom Kiš.

"Izuzetno sam zadovoljna kako teku pripreme i naravno radom čitave ekipe koja je zadužena za organizaciju. Nadam se da će se se delegacije i gosti koji se trenutno nalaze u samom gradu i okolini (ili će tek pritići) dobro zabaviti za vreme trajanja Srbovizije, kao i da će odavde poneti lepe uspomene."

Što se predstavnika domaćina tiče, odgovorila je da trenutno ne može baš mnogo toga da nam otkrije (imajući u vidu pravila takmičenja):

"Samo ću reći da se radi o saradnji dva veoma dobra ex-Yu izvođača i nadamo se da će uspeti da nam obezbede barem plasman u finale kao organizatorima (ako ne i neki zapaženiji plasman). Ali videćemo."

Upitana da prokomentariše najnovije optužbe na račun SBU i anonimnih delegacija, koje su stigle iz Sombora, Lea se samo nasmejala:

"Tužno je to kako neki po svaku cenu žele da budu u centru pažnje i ne biraju sredstva preko kojih će to ostvariti. Mogu da garantujem da u delegaciji Zrenjanina ne postoje, niti će ikad biti članovi iste, pojedinci koji su sposobni za dela za koja nas pomenuta delegacija (tj njihova šefica) optužuje. Ako imaju neke dokaze da se tako nešto radi u drugim delegacijama, slobodno mogu da nas informišu o tome i biće istraženo."

Dobili smo i prvo zvanično obaveštenje o odustajanju, bez Pančeva na tekućem izdanju.. Mada razlozi!?

"Pa ne znam šta bih vam odgovorila na to. Pomenuta delegacija očigledno vodi neki svoj lični rat protiv naše delegacije, koji im je izgleda dovoljno jak razlog da propuste druženje sa svim ostalim učesnicima.  Žao mi je što su tako odlučili, ali znate i sami kako "koga nema, bez njega se može, "završava Lea.
:rub: :geb: :aub: :cyb: :itb:

:am: :ua: :rs: :pl: :ie: :mk: :pt: :al: :nl: :by: :mt:

 • mirCo
 • Golden Member
 • ******
 • #INFESrbija
 • Poruke: 29.833
 • Zemlja: rs
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #34 poslato: 02 Jun 2016, 12:24:30 »
Evo, ostavićemo vam prostora da nam se ušlihtate do isteka roka, ako ste zainteresovani? ;zv:)

 • Bebi
 • Moderator
 • *****
 • živiš li u meni, Bože?!
 • Poruke: 17.225
 • Zemlja: fm
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #35 poslato: 02 Jun 2016, 13:46:52 »
Margit Savović: Posle Bebinog pada nadolazi kriza u okruženju.


U izjavi za javnost, regetica Margit priča o trenutnim problemima, načinima prevencije kao i budućim planovima.

Padom najveće muze, nestalo je glavnog izvorišta inspiracije, samim tim Bebi se nalazi na drugom mestu van domašaja za mnoge poslovne saradnike i uopšte za javnost. U tom slučaju moja odgovornost da odaberem predstavnika na Srboviziji u Zrenjaninu je naišla na dosta poteškoća, time što su i ostale muze odlepršale.
S obzirom da smo na određenim poljima objedinili sakralno i svetovno, te su stručnjaci poslati u Gradišku da obave poslove neophodne za naredni nastup. Vaditi iz takve srži može doneti dosta komplikacija te sama očekivanja i ne bi bila onakva kako smo ih zamislili.  Zvanično smo odradili dobar deo posla, te neće biti naškođeno našem takmičaru nova tehnika vađenja iz mrtvih kao i nov način prezentovanja istog na sceni.
Delegacija je do sada ostvarivala ono što je zamislila, možda je na pogled haotično ali je pre svega strogo profesionalno i u maniru. Možda će nas muzna kriza skloniti iz konstante ili će usled razvijanja određenih koalicija i blokova skroz isključiti nas iz svega i postaćemo drugi plan. Do sada nijednom nismo dobili ponudu da pristupimo tim savezima, verovatno postoje i određeni razlozi zbog kojih nismo smešteni ni u jedno krilo ovog "multikultivisano-motivišuće parade igre i pesme". Ali druga polemika se stvorila iza kulisa u "4M Formatu", tako da to može biti nešto sasvim konkurentno.
Radimo sve što je u našoj prirodi da svojim učešćima oplemenimo i damo zanimljivu notu, to je recept koji stoji u fioci i koji samo ja vidim.

Srdačno, u ime Bebi i ostalih delegata.
Margit

Dana Saric Bebi
Self-Employed


Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #36 poslato: 02 Jun 2016, 15:05:51 »
Evo, ostavićemo vam prostora da nam se ušlihtate do isteka roka, ako ste zainteresovani? ;zv:)

Lepo je sanjati, ali trebalo bi paziti da se u tome i ne pretera. ;D

 • mirCo
 • Golden Member
 • ******
 • #INFESrbija
 • Poruke: 29.833
 • Zemlja: rs
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #37 poslato: 02 Jun 2016, 15:35:31 »
V∆$i gubitci.

Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #38 poslato: 02 Jun 2016, 15:57:17 »
Delegacija SB-a sa izvođačima i pratnjom krenula za Zrenjanin. Tko je u našoj ekipi možete provjeriti ovdje.
Inače vidimo da će konkurencija biti velika, no mi se ne brinemo. #C3SB • Scooby
 • Golden Member
 • ******
 • Poruke: 20.975
 • Zemlja: aq
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #39 poslato: 02 Jun 2016, 16:09:19 »
Jovan Krkobabić: Želimo vukove, jednu mačku i golotinju na sceni


Duhovni otac delegacije Gradiške i alfa i omega ovozemaljskog i onozemaljskog, Jovan krkobabić, izjavio je danas za portal srbovizija.tv da Gradiška sprema vizuelno-scensko-vokalno-altruistički spektakl na sceni u Zrenjaninu. Pomenuo je da će svi ostati zapanjeni glamurom, senzualnošći i ekstravagancijom gradiških predstavnika ovaj put, i dodao da je specijalno za tu priliku potpisan ugovor sa Beogradskim ZOO vrtom iz kog će biti iznajmljena dva vuka, jedna mačka, konj i nekoliko leptira (dok su se domaćini obavezali da će obezbediti 4 muve zunzare, 2 domaće mušice i 3 tigrasta komarca). Takođe, da bi se privukli mlađi gledaoci biće i nekoliko polugolih osoba, kako istog, tako i suprotnog pola.

Što se tiče stajlinga delegacije Gradiške u Zrenjaninu, Pokojna Mileva je potpisala ekskluzivni ugovor sa čuvenim zagrebačkim kreatorom Zigmanom. Ugovor je potpisan na 57 godina i 11 meseci, vredan je više miliona i prema njemu Zigman se obavezao da ne šije za delegaciju Gradiške u pomenutom vremenskom periodu.

Krkobabić je takođe naveo da je međugradska saradnja sa drugim delegacijamana visokom nivou, i da se posebno raduje na savetodavnoj i stručnoj pomoći koju je naša delegacija uputila delegaciji Vršca u vezi sa nekim sitnijim patološkim problemima.

Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #40 poslato: 02 Jun 2016, 16:38:34 »
Nema životinja na sceni, poz.
Pozvali smo Mirelu Holy da prokomentariše sva današnja dešavanja, ali je ona rekla da igra Candy Crush i da zovemo kasnije :(

Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #41 poslato: 02 Jun 2016, 16:57:46 »

Duhovni otac delegacije Gradiške i alfa i omega ovozemaljskog i onozemaljskog, Jovan krkobabić, 
Udruga za zaštitu životinja ''Koteća krmača'' šalje apel SBU da se zaustavi zlostavljanje životinja i zabrani Gradišci da nastupa sa životinjama.

 • Scooby
 • Golden Member
 • ******
 • Poruke: 20.975
 • Zemlja: aq
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #42 poslato: 02 Jun 2016, 17:07:22 »
Pokojna Mileva javnosti predala na uvid dokument koji su svojerčno potpisale sve naše životinje, gde su dobrovoljno pristali na ovaj angažman. Samim tim optužbe udruženja "Koteća krmača" su neosnovane, a najavljena je i tužba protiv pomenutog udruženja zbog diskriminacije krmače pošto je njeno ime u nazivu udruženja napisano malim slovom. Jednakost za sve

Jovan Krkobabić poručio Svemirdonki da je fejk

Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #43 poslato: 02 Jun 2016, 21:27:22 »
Povodom navoda delegacije Gradiške koji su se danas pojavili u medijima u kojima otkrivaju da u nastupu svog predstavnika planiraju koristiti životinje na sceni reagovalo je zrenjaninsko udruženje "Zaštitimo životinje" oštro osudivši ovu nameru i uputilo apel organizatorima da nastup zabrane, a takođe su zakazali protest za subotu ispred gradske dvorane (u kojoj će inače i biti održano takmičenje). U želji da izbegnu eventualni incident, organizatorima (od kojih smo dobili potvrdu da je zaista planiran nastup takvog tipa) ništa nije preostalo do da pomenutu delegaciju zamole da sporni nastup modifikuju, usput obećavajući svu potrebnu tehničku pomoć. :( :( 

 • Mithrandir
 • Moderator
 • *****
 • Oko mene uzak krug, oko kruga širok prečnik
 • Poruke: 8.403
 • Zemlja: rs
Odg: CIII Srbovizija - Zrenjanin - Više od muzike!
« Odgovor #44 poslato: 02 Jun 2016, 22:56:31 »
Jasmina Ana: Životinje kao i pokojnici na sceni: samo na ekranima i hologramima!
Let’s put some light into our lives

OGAE Serbia forum


 


Deli preko delicious Deli preko digg Deli preko facebook Deli preko furl Deli preko linkedin Deli preko myspace Deli preko reddit Deli preko stumble Deli preko technorati Deli preko twitter

clip
CXXIX Srbovizija | Zagreb | Više smo od prijatelja

Započeo tetsujin

281 Odgovora
4339 Pregleda
Poslednja poruka 13 Septembar 2017, 12:08:33
Mithrandir
clip
LXXXVIII Srbovizija - Kikinda - " U ritmu muzike za ples..."

Započeo Leo Cezar

138 Odgovora
2533 Pregleda
Poslednja poruka 02 Jun 2015, 01:06:45
Feather90
xx
LXXXV Srbovizija - Zrenjanin - Music is my language!

Započeo ivana-ns

112 Odgovora
2414 Pregleda
Poslednja poruka 03 Mart 2015, 16:18:11
hipotalamus
clip
LXXIII Srbovizija - Zrenjanin - Priča bez kraja

Započeo ivana-ns

517 Odgovora
8501 Pregleda
Poslednja poruka 19 Novembar 2013, 20:05:48
Mislim ono
clip
LXXXIX Srbovizija - Zrenjanin - Nebo je granica!

Započeo ivana-ns

170 Odgovora
3879 Pregleda
Poslednja poruka 28 Jun 2015, 22:59:20
hipotalamus